Rea!

iPhone 11 Pro Max Kamera

1,999.00kr 1,799.00kr

BESKRIVNING

Suddiga bilder? Spricka i kameralinsen eller är kamerans fokus dålig? Då är det dags att byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone 11 Pro Max!

Mobilens kamera bak kan bli trasig och ge väldigt suddiga bilder. Det innebär att din kamera behöver bytas. För att lösa det här problemet och göra din iPhone 11 Pro Max som ny igen behöver du köpa en ny kamera och byta ut den gamla. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Pro Max Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ip11pm-bc Kategori

Trasig Kamera? iPhone 11 Pro Max kamera löser det!

Köp iPhone 11 Pro Max Kamera hos oss! Tillsammans med allt du behöver för att laga själv. Kameran är en av de viktigaste funktionerna på en mobil. Eftersom mobilkameran på Vi fotar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att ha en fullt fungerade kamera som förgyller din vardag! Blir dina bilder suddiga? Hittar inte kameran fokus? Har du kameralinsen fått en spricka? Köp iPhone 11 Pro Max Kamera idag så undviker problemen samtidigt som din iPhone 11 Pro Max blir som ny igen och du kan ta fina foton!

Hur vet man att man bör byta kameran?

är bilderna blir sämre och har svårt att hitta fokus. Då bör man byta. Kan också vara dags när kameran blivit trasig pga skador? Du vara säker på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du hittar alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen hjälper dig laga telefonen och byta kamera på egen hand.

Behöver något mera bytas?

Finns det andra delar i iPhone 11 Pro Max som behövs fixas? Kanske byta ut laddningsporten eller batteriet? Passa då på att köpa dessa reservdelar också. Om du behöver ladda mobilen ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 Pro Max direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi produkter av hög kvalité för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 11 Pro Max. Köp till mobiltillbehör och skydda din iPhone 11 Pro Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral från diverse skador.

Denna iPhone 11 Pro Max Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 Pro Max

Att reparera och Byta Kamera bak på iPhone 11 Pro Max är lättare än vad man tror. Med hjälp av vår guide lagar du mobilen snabbt och enkelt. Dock bör du agera försiktigt och ta dig tiden om du inte är expert inom reparationer. Fördelen med att göra det själv är att det är billigare. Eftersom du köper in mobildelar och verktyg för att kunna laga mobilen på egen hand. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen blir din mobil som ny oavsett vilken lösning du föredrar. När du lagar själv blir det billigare. För de sparade pengarna kan du investera i olika mobiltillbehör! Vid frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.