Rea!

iPhone 11 Pro Max Frontkamera & Sensor

849.00kr 799.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Ingen bild i FaceTime? Klagar de du pratar med? Är bilden svart när du tar selfies? Då är det dags att byta Frontkamera med tillhörande flexar och delar på din iPhone 11 PRO Max för att åtgärda problemet!

Mobilens Frontkamera kan ibland gå sönder pga vattenskada, att man råkat tappa den eller rentav bara sluta fungera. Detta gör att du inte kan ta selfies, använda kameran i FaceTime med mera. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Pro Max Front Kamera! Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Alltid snabb och säker leverans utav ett brett utbud av mobildelar som hjälper dig när din mobil behöver ett lyft.

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip11pm-fk Kategori

Laga iPhone 11 Pro Max Frontkamera & Sensor på egen hand!

Köp din iPhone 11 Pro Max Frontkamera & Sensor hos oss på Fix My Phone tillsammans med alla verktyg du behöver. Allt på en och samma plats. Frontkameran som också kallas för selfiekamera är placerad på framsidan och används till att ta bilder och spela in videos. Den här kameran används också för FaceTime. Om bilderna är svarta eller färgerna konstiga. Så löser du dessa problem genom ett byte av front kameran på din iPhone 11 PRO Max! Köp iPhone 11 Pro max Frontkamera & sensor här så slipper du problem med selfies eller videosamtal.

Varför är det viktigt att byta kameran och när ska man göra det?

Blir din skärm blir svart när frontkameran sätts på, eller om den du pratar med på FaceTime inte ser dig. Vi har exakt alltdu behöver för att laga det! Köp både mobildelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta iPhone 11 Pro Max Frontkamera & Sensor på egen hand både enkelt och snabbt! Observera att denna del gäller endast Frontkameran och inte IR-Kameran som styr FaceID.

Fler reparationer?

Behöver du byta ut andra delar på din iPhone 11 Pro Max? Exempelvis byta ut din skärm eller ditt batteri är det bra att passa på att köpa dessa delar nu direkt så du slipper dubbel frakt. Är skärmen sönder eller behöver du ladda mobilen ofta är det enkelt byta det med hjälp av guider och köpa batteri eller skärm till iPhone 11 Pro Max direkt hos oss med original kvalitet. Samma tillverkare som på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen allt för ett resultat med hög kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi flera produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 11 PRO Max. Se till att köpa med tillbehör som skyddar din mobil som displayskydd, mobilskal eller temperad glass. Så förlänger du livslängden på din iPhone 11 PRO Max

iPhone 11 Pro Max frontkamera & Sensor kompatibilitet

  • Apple iPhone 11 PRO Max

Byt Frontkamera på din iPhone 11 PRO Max. Det är enkel, följ bara vår guide. Det är viktigt att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Vissa fördelar med att göra det på egen hand är att det är betydligt billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga enheten istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, fixa själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det snällare mot plånboken. Investera i ett par riktigt bra Soundpods med det du sparar på att laga själv! Vid andra frågor om byte av Frontkamera eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.