Här finner du reservdelar utav högsta kvalité. Våra delar skickas i färdiga kit med verktyg och alla delar du behöver för att själv kunna utföra reparationen. Vi erbjuder även kompletta video guider på hur reparationerna utförs.
Fix My Phone reservdelar
Vi har alla iPhone modeler. Välja beställa, laga.
Föregående
Nästa
 • Avancerad Lödning iPhone 6

  NÄR IPHONE 6 ÄR HELT DÖD, DÅ KAN DET VARA AKTUELLT LÖDA I MODERKORTET FÖR ATT VÄCKA TELEFONEN TILL LIV IGEN.

  Är det så att telefonen är helt död, eller har du något mer avancerat fel såsom att inget ljud på telefonen fungerar, touchen vägrar reagera även om du byter skärmen, kanske har du ingen mottagning på telefonen.
  Alla dessa fel kan då kräva en mer avancerad reparation, då vissa utav dessa funktioner har med chippen på moderkortet att göra, dem kan skadas utav fukt eller fall.

  Det kan vara svårt att själv avgöra om detta är en reparation du behöver göra, du är alltid välkommen förbi oss på Fix My Phone så kan vi hjälpa dig fastställa felet och då veta om den behöver lödning eller om vi kan fixa det direkt i butik åt dig.

  Lödning av moderkort är en betydligt mer avancerad reparation som kräver mikro-lödning och specialkunskap. Detta gör denna reparationen något dyrare, och det är alltid svårt garantera något då felet lättare kan återkomma i framtiden.

  Men kom förbi oss så hjälper vi dig på bästa sätt!

  Det tar lite längre tid att utföra dessa reparationer då dem kräver såpass mycket mer noggrannhet och felsökning, du kan räkna med att det tar ca 1 vecka om telefonen kräver lödning.

  LAGA DIN IPHONE HOS NÅGON AV VÅRA BUTIKER I GÖTEBORG, BORÅS, STENUNGSSUND ELLER STOCKHOLM

  Många fördelar med Fix My Phone

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  1,490.00kr
 • Byt Baksida iPhone 6

  Byt Baksida iPhone 6!

  Baksidan / metallramen är telefonens mittpunkt. Det är metallramen som ser till att alla komponenter hålls på plats och är skyddade, det är även metallramen som håller nere skärmen på plats. Det innebär att om ramen är böjd eller skadad kan det påverka hur hållbar skärmen är. Skärmen kan ligga under ett konstant tryck, och då ta skada lättare vid fall och tapp.

  Trasig baksida kan leda till fler problem!

  Är baksidan böjd eller på annat sätt skadad kan detta skapa fler allvarliga problem i framtiden, det kan vara så att fukt och damm lättare kommer in i telefonen då skärmen sticker upp något. Det kan även vara så att moderkortet ligger illa vilket kan göra så att lödningarna på chippen lossnar med tiden. Det kan ge problem som att ljudet slutar fungera, touchen reagerar inte alls eller att mottagningen kommer och går.
  Dessa fel är betydligt dyrare att åtgärda så du kan stoppa framtida problem genom att byta ram redan idag!

  Spara flera hundralappar genom att byta hos Fix My Phone.

  Vi på Fix My Phone kan enkelt hjälpa dig att få en ny metallram, det ger telefonen en säkrare framtid och får den även att bli lika fin som när du köpte den. Du sparar även pengar på att byta den hos oss istället för att vända dig till din tillverkare, då dem normalt sett byter ut hela telefonen medans vi ersätter bara det som behövs.

  Reparation samma dag!

  Vi påbörjar reparationen av din telefon omgående, allt för att du ska få tillbaka din telefon redan samma dag. Det kan ta något längre att byta baksida då alla delar och komponenter ska flyttas från den gamla ramen till den nya. Kontakta din närmsta butik för mer info på hur lång tid det skulle ta.

  I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

  Servicevillkor

  Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

  Länk till alla våra butiker.

   

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  1,490.00kr
 • Byt Batterie iPhone 6

  Byt iPhone 6 batteri idag.

  Byt iphone 6 batteri när du har använt din iPhone 6 i några år kan det vara så att batteriet har börjat tappa sin styrka. Batterier är en förbrukningsvara och det innebär att värme, kyla och oregelbunden laddning kan skada batteriet. Det kan i sin tur göra så att batteriet ej har samma kapacitet som tidigare, är det så att du behöver ladda telefonen oftare än vanligt? . Då har vi den perfekta lösningen för dig. Ett enkelt byte utav batterie kan förlänga batteri tiden markant och ge din telefon ett nytt liv.

  Byte inom 20 – 60 minuter.

  Vi använder våra telefoner väldigt mycket i våra liv, vi har biljetter, kontakter och bank inloggningar i dem. Det gör telefonen till ett utav våra viktigaste verktyg i vardagslivet och det finns inget mer irriterande än att man ska behöva stanna upp för att telefonen kräver 1-2 extra laddningar per dag. Vi utför alla våra reparationer omgående det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag. Det tar ca 20-60 minuter att få batteriet utbytt, så kom förbi redan idag!

  Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon Så istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt bara ut batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt. Du sparar tid genom att slippa ominstallera alla appar, inloggningar och skaffa nytt bank-id.

  Specifikationer:

  • Originalkvalité
  • Kapacitet: 1810mAh
  • Spänning: 3.8V
  • Kemi:Polymer Batteri Li-Ion
  • Reservdel: Batteri

  Då Apple ej säljer eller tillverkar sina egna delar så går det ej att köpa batterier direkt från Apple, våra batterier är av högsta kvalitén och motsvarar originalet både i kapacitet och styrka. Det innebär att våra Originalkvalité batterier är likvärdiga originalet.

  Så kom förbi oss redan idag och få det utbytt på direkten! Vi erbjuder alltid snabba och prisvärda reparationer. Vi strävar alltid efter att du ska få tillbaka din telefon redan senare samma dag!

  Vi rekommenderar alltid en återställning när man har bytt ut batteriet – Vi kommer ej utföra återställningen i butik utan detta kan du enkelt göra hemma efter behov.

  Flertal butiker runt om i landet

  Borås, göteborg, Lerum, Norrköping, Frölunda, Stockholm, Stenungsund, Varberg

  Länk till våra butiker

  Länk till info angående batterier, hur man sköter det på bästa sätt för längre livstid

  Video: Hur man får batterier att hålla längre.

  449.00kr
 • Byt Sensor för Skärmsläckning / Ljusstyrka

  Byt Sensor iphone 6!

  Har du problem med att skärmen inte släcks när du ringer samtal och lägger den mot örat? Det kan göra så att du råkar lägga på, stänga av mikrofonen eller ringa upp andra personer medans du pratar i telefonen.  Det kan även vara så att du har problem med att ljuset inte justerar sig själv.  Alla dessa fel har då med din sensor att göra, den har en så kallad proximity sensor som känner av när du har telefonen mot örat. Den kan börja krångla med tiden och kan då behöva bytas ut.

  Är du osäker på vad felet är?

  Du kan enkelt testa sensorn själv, om du startar ett samtal med någon och sedan lägger handflatan på det lilla hålet som är precis ovanför hörsnäckan ska skärmen släcka sig, gör den ej det har du problem med sensorn. Det går även att göra samma test i röstmemo. bara påbörja en inspelning och håll sedan över sensorn.

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  590.00kr
 • BYTA/LAGA IPHONE 6 SKÄRM & GLAS ORIGINALKVALITET – KVALITE A

  LAGA IPHONE DISPLAY: SKÄRM OCH GLAS

  KVALITETEN PÅ DENNA SKÄRM ÄR AV SAMMA HÖGA STANDARD SOM TILLVERKAREN SJÄLV ANVÄNDER. VI PÅ FIX MY PHONE FÖREDRAR DENNA SKÄRM SOM FÖRSTA ALTERNATIV.

  HAR DU FÅTT SPRÄCKT GLAS ELLER HAR LCD:N PÅ DIN IPHONE 6 SLUTAT FUNGERA?

  Hos oss kan du laga iPhone 6 display snabbt och enkelt redan idag! Vi har alltid skärmar hemma, både till den svarta och vita iPhone 6. Denna service är till för dig som har en spräckt, sprucken eller krossad iPhone 6 Skärm eller glas. På iPhone 6 så byts både LCD och digitizern (touchen) om glaset har spruckit. LCD skärmen och glaset går ej att serparera i ifrån varandra. Vi byter din trasiga skärm på iPhone 6 mot en ny.

  LÄMNA IN DIN MOBILTELEFON I STOCKHOLM, GÖTEBORG, BORÅS ELLER PÅ ANNAN ORT:

  Displaybyte utförs på plats och kan vanligtvis bli klar inom 1 timma. Hitta närmsta butik här

  SKICKA IN TELEFONEN, SÅ FUNKAR DET:

  1 – Gör din beställning.

  2 – Packa din mobil/surfplatta ordentligt med gott om skydd.

  3 – Märk paketet med ditt ordernummer, namn, telefonummer och adress.

  4 – Skicka paketet som Rekommenderat hos Posten. Paket som skickas som Rekommenderat är både spårbara och försäkrade mot olyckor under frakt.

  Skicka till:

  Fix My Phone AB
  Östra hamngatan 52
  411 09, Göteborg

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  899.00kr
 • BYTA/LAGA IPHONE 6 SKÄRM & GLAS ALTERNATIVSKÄRM – KVALITE B

  LAGA IPHONE 6 DISPLAY: SKÄRM OCH GLAS

  DENNA SKÄRM ÄR EN TREDJE-PARTS SKÄRM OCH SOM ÄR BUDGET-ALTERNATIV TILL VÅR STANDARDSKÄRM.

  Vi rekommenderar FMP Standardskärm, vilket är en display med 100 procent originalkvalitet. Som ett alternativ kan vi även erbjuda display från andra tillverkare, en så kallad Alternativskärm. Alternativskärmen är ett billigare alternativ och kommer inte från någon tillverkare som mobilföretaget själva använder. FMP har dock testat Alternativskärmen och den når upp till minimigränsen för våra krav på kvalitet.

  VI FÖREDRAR ALLTID STANDARDSKÄRM TILL IPHONE 6, I FÖRSTA HAND. 

  HAR DU FÅTT SPRÄCKT GLAS ELLER HAR LCD:N PÅ DIN IPHONE 6 SLUTAT FUNGERA?

  Hos oss kan du laga iPhone 6 display snabbt redan idag! Vi lagerför alltid skärmar, både till den svarta och vita iPhone 6. Denna service är till för dig som har en spräckt, sprucken eller krossad iPhone 6 Skärm eller glas. På iPhone 6 så byts både LCD och digitizern (touchen) om glaset har spruckit. LCD skärmen och glaset går ej att separera i ifrån varandra. Vi byter din trasiga skärm på iPhone 6 mot en ny butdget.

  LÄMNA IN DIN MOBILTELEFON I STOCKHOLM, GÖTEBORG, BORÅS ELLER PÅ ANNAN ORT:

  Displaybyte utförs på plats och kan vanligtvis bli klar inom 1 timma. Hitta närmsta butik här

  SKICKA IN TELEFONEN, SÅ FUNKAR DET:

  1 – Gör din beställning.

  2 – Packa din mobil/surfplatta ordentligt med gott om skydd.

  3 – Märk paketet med ditt ordernummer, namn, telefonummer och adress.

  4 – Skicka paketet som Rekommenderat hos Posten. Paket som skickas som Rekommenderat är både spårbara och försäkrade mot olyckor under frakt.

  Skicka till:

  Fix My Phone AB
  Östra hamngatan 52
  411 09, Göteborg

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  799.00kr
 • Felsökning iPhone 6

  Felsök din iPhone 6 hos oss!

  Vet du inte vad felet är med din iPhone 6? Kom då förbi Fix My Phone så kan vi hjälpa dig att felsöka din enhet.
  Vi kan ta in din telefon och utifrån vad för fel du upplever kan vi testa den och ge dig ett besked på vad som kan behöva göras för att den ska fungera som vanligt igen.

  I många fall kan vi ge dig ett prisförslag redan direkt i butiken då många fel är vanliga och vi kan känna igen dem direkt, är det något mer avancerat som kräver att vi tar in telefonen kan vi självklart även göra det. Då kontaktar vi dig efter någon timme och meddelar om vad vi kommit fram till.

  Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

  Du kan även välja att skrota din enhet hos oss även då bjuder vi på serviceavgiften.

  Så har du någon telefon liggandes som du inte kan få igång, ta då med den till oss så hjälper vi dig att ge den ett nytt liv.

  Hitta närmsta butik här

   

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  295.00kr
 • IPHONE 6 BYT SKÄRM REPLIKA – KVALITE C

  BYT SKÄRM IPHONE 6 REPLIKA

  VÄLJ MELLAN 3 OLIKA KVALITÉER NÄR DU VILL BYTA DIN IPHONE 6 SKÄRM.

  DET SOM SKILJER SKÄRMARNA ÅT ÄR KVALITÉN OCH PRISET. KOM IN I NÅGON AV VÅRA BUTIKER SÅ HJÄLPER VI DIG ATT VÄLJA RÄTT. DENNA SKÄRM ÄR EN BUDGETSKÄRM SOM ÄR ALTERNATIV TILL VÅR STANDARDSKÄRM.

  VI FÖREDRAR ALLTID STANDARDSKÄRM TILL IPHONE 6, I FÖRSTA HAND. 

  HAR DU FÅTT SPRÄCKT GLAS ELLER HAR LCD:N PÅ DIN IPHONE 6 SLUTAT FUNGERA?

  HOS FIX MY PHONE KAN DU LAGA IPHONE 6 DISPLAY DIREKT REDAN IDAG! DENNA SERVICE ÄR TILL FÖR DIG SOM HAR EN SPRÄCKT, SPRUCKEN ELLER KROSSAD IPHONE 6 SKÄRM ELLER GLAS OCH VILL LAGA DEN TILL ETT LÄGRE PRIS. PÅ IPHONE 6 SÅ BYTS BÅDE LCD OCH DIGITIZERN (TOUCHEN) OM GLASET HAR SPRUCKIT. VI BYTER DIN TRASIGA SKÄRM PÅ IPHONE 6 MOT EN NY BUDGET.

  LÄMNA IN DIN MOBILTELEFON I STOCKHOLM, GÖTEBORG, BORÅS ELLER PÅ ANNAN ORT:

  Displaybyte utförs på plats och kan vanligtvis bli klar inom 30-120 min. Fix My Phone är Sveriges och Norges största självständiga företag inom mobilreparation. Hitta närmsta butik här

  SKICKA IN TELEFONEN, SÅ FUNKAR DET:

  1 – Gör din beställning.

  2 – Packa din mobil/surfplatta ordentligt med gott om skydd.

  3 – Märk paketet med ditt ordernummer, namn, telefonummer och adress.

  4 – Skicka paketet som Rekommenderat hos Posten. Paket som skickas som Rekommenderat är både spårbara och försäkrade mot olyckor under frakt.

  Skicka till:

  Fix My Phone AB
  Östra hamngatan 52
  411 09, Göteborg

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  499.00kr
 • Laga Fukt och Vattenskada iPhone 6

  Laga fuktskadad iPhone 6!

  Har du råkat använda telefonen i regnet och har den börjat bete sig konstigt? det är lätt hänt att man råkar få lite stänk på sin telefon och det kan leda till skador på insidan av telefonen. Dagens telefoner kan vara svåra att öppna själv för att torka ur, kom då förbi Fix My Phone så kan vi hjälpa dig att öppna upp telefonen, torka ur samt vattensanera.

  Om telefonen är helt död eller om det bara är någon funktion som krånglar kan vi hjälpa dig.

  Har du bilder kontakter eller annan information på telefonen som du ej vill bli av med för du inte gjort en säkerhetskopiering på länge?
  Då kan vi på Fix My Phone hjälpa dig och göra allt som går för att få igång din telefon igen. Vi Kan ta isär hela enheten och torka ur den, samt ta bort eventuella beläggningar som lagt sig på dem olika kretsarna och chippen. Vi har även alla reservdelar som kan behöva bytas ut, allt för att förutsättningarna att din telefon ska starta igen ska vara så höga det bara går.
  Vi gör alltid vårt bästa för att telefonen ska komma igång igen utan att innehållet ska vara förlorat.

  Misstänker du att det har kommit in fukt?

  Om du misstänker att det har kommit in fukt i telefonen även om den verkar fungera okej för tillfället så rekommenderar vi att du kommer förbi våra butiker på direkten. Det bästa man kan göra om vatten har tagit sig in i telefonen är att stänga av den och undvika använda den tills man har fått bort vattnet.  Även om telefonen verkar fungera som vanligt efter du har tappat den i vattnet kan det leda till betydligt mer allvarliga fel om du fortsätter använda den med fukten kvar i telefonen. Det kan kortsluta flertal kretsar eller komponenter. Detta minskar chansen att den kommer gå att laga.

  I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.
  Garantin gäller ej vid fukt eller vattenskadade enheter, vi kan alltså ej garantera att din telefon kommer fortsätta fungera som vanligt igen.

  Servicevillkor

  Länk på vad du kan göra om du fått fukt i din telefon för att förhindra skada.

  Se på denna videon för att enklare kunna se om du misstänker att du fått in fukt i din telefon

  Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

  Länk till alla våra butiker.

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  890.00kr
 • Laga Högtalare iPhone 6

  Har högtalaren börjar spraka eller fungerar inte ljudet i högtalaren alls?

  Det händer lätt att högtalaren på telefonen blir dålig med tiden, den kan ha börjat spraka eller så är ljudet väldigt lågt. Alla dessa fel kan enkelt fixas genom att man byter ut högtalaren. Det kan även även vara fukt eller smuts som lagt sig i högtalaren och då blockerat ljudet. Om det bara krävs rengöring kan vi självklart fixa det med.

  Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

  Vi påbörjar alla våra reparationer omgående det innebär att vi får den klar på ca 30 minuter. Så tveka inte utan fixa din telefon redan idag !

  Hitta närmsta butik här

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  590.00kr
 • Laga Hörlurskontakt iPhone 6

  Laga hörlurskontakten iPhone 6!

  iPhone 6 har en ganska känslig hörlurskontakt, det kan innebära att den med tiden lätt börjar glappa, det kan vara så att kontakten inte riktigt sitter i uttaget som det ska och ramlar ut vid minsta beröring. Kan även vara så att ljuder sprakar, den pausar musiken av sig själv och mikrofonen fungerar inte längre. Alla dessa fel går att åtgärda med ett enkelt byte av kontakten. Så slipp dessa irriterande fel redan idag! Det går snabbt och enkelt.

  Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

  Om du inte är helt hundra på vad felet är erbjuder vi alltid att felsöka din enhet, då kan vi testa den för att vara säkra på exakt vad som behöver bytas ut. Det kan vara så att det bara är smuts som lagt sig i kontakten, då kan vi självklart rengöra uttaget för att se om det hjälper med bara rengöring.

  Reparation på någon timme.

  Det tar ca 30-60 minuter att byta hörlurskontakten, vi erbjuder alltid snabb service och snabba reparationer så att du ska få tillbaka din telefon så snabbt som möjligt.

  I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

  Servicevillkor

  Video på hur man kan rengöra hörlurskontakten, försök att inte peta för mycket i uttaget då det kan skada mer, använd gärna tryckluft då det är relativt skadefritt. Men videon är ett bra exempel om du vill felsöka lite själv.

  Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

  Länk till alla våra butiker.

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  590.00kr
 • Laga Kamera Fram/Bak iPhone 6

  Laga kamera iPhone 6!

  Får du konstiga fläckar på dina bilder när du tar kort? eller kan inte kameran fokusera som den ska? Dessa fel kan lätt uppstå då kameran är en väldigt känslig komponent och vid fall eller tapp kan den enkelt skadas.  Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att byta ut kameran så att den fungerar som vanligt igen, vi kan även felsöka enheten och testa om det bara är rengöring som krävs innan reparationen påbörjas.

  Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

  Om du inte är helt säker på vad det är som ställer till problemen för dig så kan vi hjälpa dig att felsöka enheten, i dem flesta fallen kan vi redan direkt i butiken ge ett förslag på vad det skulle kosta att fixa din telefon. Krävs det mer test kan vi ta in telefonen och ta isär den för att vara säkra på vad felet är.

  Vi kan hjälpa dig avgöra om det är hårdvaran som har skadats eller om det kanske är så att det bara är mjukvaran på telefonen som krånglar

  Reparation på någon timme.

  Vi utför alla våra reparationer så snabbt det går, det innebär att du kan förvänta dig att vara utan telefonen i ca 30-60 minuter.  Så lämna in din telefon, ta en fika och kom sedan och hämta din telefon igen!

  I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

  Servicevillkor

  Vi rekommenderar alltid att man testar med att göra en fullständig fabriksåterställning för att vara säker på att det inte bara är mjukvaran som ställer till problem. Nedan är en video som kan hjälpa dig stegen igenom hur en återställning görs.

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  590.00kr
 • Laga Laddningskontakten iPhone 6

  Laga laddningskontakten iPhone 6!

  Vi använder laddningskontakten dagligen, kanske även flera gånger per dag, det gör att den lätt kan slitas ut med tiden och skapa problem för dig.
  Det kan vara så att det har blivit svårare att ladda telefonen, kontakten vill inte riktigt passa i uttaget. Kanske laddar inte telefonen alls även om sladden sitter som den ska. Alla dessa fel kan vara pga en skadad laddningsport. Kom då till oss på Fix My Phone så kan vi hjälpa dig felsöka samt byta ut delen.

  Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

  Är du inte helt hundra på vad det är som krånglar med din telefon?
  Du kan självklart även då komma förbi oss så tar vi in din telefon på felsökning, i många fall kan vi redan direkt i butik säga vad som behöver göras för att den ska fungera igen. Alternativt så felsöker vi den på någon timma och meddelar dig då exakt vad som behöver bytas för att ge din telefon nytt liv.

  Reparation på någon timme.

  Vi påbörjar våra reparation omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon på ca 30-60 minuter, Vi strävar alltid mot att ge så snabba och effektiva reparationer som möjligt. Vi använder oss enbart utav reservdelar av högsta kvalitén, allt för att din telefon ska bli som när den va ny.

  I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

  Servicevillkor

  Videon under kan du se hur man kan rengöra lightning kontakten med en tandpetare eller annat smalt föremål. Undvik metall och undvik även att peta för hårt då det kan göra skadan värre. Vi rekommenderar inte att man försöker själv utan kom förbi oss så kan vi hjäpa dig att rengöra.
  Komprimerad luft brukar även vara relativt skadefritt att testa med. Men videon fungerar som en bra guide på om du vill veta om det e smuts eller dockan som gör problemen.

  Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

  Länk till alla våra butiker.

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  590.00kr
 • Laga Mikrofon iPhone 6

  REPARERA MIKROFONEN – IPHONE 6

  Har du problem med att mikrofonen vid samtal ej fungerar som den ska, hör dem du pratar med dig sämre än vanligt? eller hör dem dig kanske inte alls? Dessa fel kan lätt uppstå med tiden då det kan komma in både fukt och damm i själva mikrofonen, det kan försämra kvalitén på ljudet eller skada mikrofonen såpass att den lägger av helt.

  Kom då förbi oss på Fix My Phone så kan vi hjälpa dig att byta ut mikrfonen på din iphone 6. Det går snabbt och enkelt, det tar inte längre än 30-60 minuter.
  I bytet av mikrofonen byter man även ut laddkontakten och hörlurskontakten. Så har du även problem med någon utav dessa delar åtgärdas det samtidigt.

  Hitta närmsta butik här

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  590.00kr
 • Laga Powerknapp iPhone 6

  REPARATION POWERKNAPP IPHONE 6!

  Av/på knappen, också kallad powerknapp, på iPhone 6 kan sluta fungera pga slitage, det kan ha kommit in smuts i knappen och gör knappen svårare att klicka på, dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byta ut knappen. Är det bara smuts som kommit in i knappen kan vi självklart försöka oss på att rengöra den innan bytet.

  Så har du problem med att släcka/tända skärmen eller stänga av telefonen, kom då förbi oss på Fix My Phone så kan vi fixa detta åt dig snabbt och enkelt.

  Hitta närmsta butik här

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  590.00kr
 • Laga Samtalshögtalare iPhone 6

  REPARERA SAMTALSHÖGTALAREN PÅ DIN IPHONE 6

  Är ljudet lägre än vanligt när du pratar i telefon? Eller har du inget ljud alls?. Det är ett vanligt problem då det lätt kan komma in fukt och damm i högtalaren med tiden, det kan då bli stopp i ljudutgången eller att själva högtalaren har skadats.
  Vi på Fix My Phone  kan då snabbt och enkelt hjälpa dig att byta ut den, det tar inte längre än 30-60 minuter att få den utbytt.

  Så passa på och bli av med detta irriterande fel redan idag, vi felsöker självklart alltid enheten innan reparation. Vi byter bara ut delarna som behövs så om det räcker med rengöring av hörsnäckan blir det en billigare reparation.

  Hitta närmsta butik här

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  590.00kr
 • Laga Volym/Mute-Knapp iPhone 6

  REPARERA VOLYMKNAPPARNA PÅ IPHONE 6

  Det kan lätt hända att volym och muteknapparna blir tröga eller sluta fungera helt med tiden. Då det kommer in damm och fukt under knapparna, det kan göra att dem inte alltid vill höja eller sänka ljudet, kanske är din telefon alltid på ljudlös och du har inte möjlighet att ändra till ljud på igen.
  Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byta ut knapparna, det tar någon timme att få utbytt.

  Vi på Fix My Phone kan även rengöra knapparna om det är så att det bara är smuts som ställer till problemen för dig, vi felsöker alltid enheten innan reparation och kan då avgöra om delarna behöver bytas eller ej.

  Så bli av med jobbiga knappar redan idag och kom in till oss.


  Hitta närmsta butik här

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  590.00kr
 • Laga wifi / Bluetooth iPhone 6

  Fungerar ej wifi som det ska? Få det fixat på någon timme

  Fungerar inte wi-fi inte lika bra längre, tappar den ofta kopplingen eller måste du sitta på routern för att den ens ska hitta nätverket?
  Alla dessa fel kan ha med wi-fi antennen att göra, vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att byta ut den.
  Samma problem kan ha uppstått med bluetoothen. Antennen på iPhone 6 är en ganska känslig komponent och den kan skadas om man tappar telefonen, om det kommer in fukt eller om enhetens ram är något böjd.

  Detta kan vi självklart hjälpa dig med.

  Snabba reparationer.

  Det tar inte längre än någon timme att byta ut antennen, vi utför alla våra reparationer omgående för att du ska slippa vara utan telefonen.
  Vi testar även antennerna efter bytet för att fastställa att dem verkligen fungerar, skulle det vara något annat som ställer till problem kan vi fortsätta våra tester för att få det att fungera som vanligt.

  Vi rekommenderar alltid att man återställer/återskapar en iPhone innan då det kan vara mjukvaran som ställer till problem, nedan är en video på hur man utför ett återställning på iPhone.

  Länk hur man återskapar iPhone – Apples hemsida

  Hitta närmsta butik här 

   

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  590.00kr
 • Laga Hemknapp iPhone 6

  Laga hemknapp iPhone 6.

  Händer det inget när du klickar på hemknappen? Är knappen trögare än vanligt eller reagerar inte touch id på ditt fingeravtryck längre?
  Alla dessa fel kan vara indikation på en skadad hemknapp

  Hemknappen på iPhone 6 är en något mer avancerad del, det innebär att hemknappen kodas ihop med moderkortet redan i fabrik.

  Touch-id går ej att få tillbaka om hemknapp är skadad

  Vi kan hjälpa dig att byta ut hemknappen, då kommer funktioner som bakåt eller hemåt funktionen fungera igen. Det som vi ej kan återställa är touch-id funktionaliteten. Om knappen skadats avaktiveras den funktionen direkt i telefonen, den går alltså ej få tillbaka oavsett om du byter hemknapp. För att få tillbaka touch-id funktionen krävs det att du byter ut hela telefonen.

  Osäker på om hemknappen verkligen är skadad?

  Ibland kan det vara svårt att sätta fingret på exakt vad det är som är fel du är alltid varmt välkommen till Fix My Phone så att vi kan felsöka din enhet och ta reda på vad som ställer till problem för dig. Är det så att det bara är smuts som lagt sig på knappen kan vi självklart hjälpa dig rengöra den. Det är bara att komma förbi en utav våra butiker så felsöker vi samt reparerar den på någon timme.

  Om det står “kunde ej aktivera touch id” på din telefon när den startas om kan den indikera skadad hemknapp.

  Länk till apples support forum ifall du har problem med hemknappen och vill felsöka lite själv
  https://support.apple.com/sv-se/HT207537

   

  590.00kr

Laga iPhone 6

Laga iPhone 6
Laga iPhone 6

Laga iPhone Plus snabbt och smidigt

Laga din iPhone 6 till ett riktigt bra pris! Byt trasig display och trasigt glas inom 30 till 60 minuter. Du kan vara säker på att din iPhone 6+ Plus reparation alltid utförs noggrant och att du alltid får kvalitétsdelar när du väljer att reparera din mobiltelefon hos oss. I vår butik kan du utföra allt ifrån vanlig iPhone 6+ displaybyte, glasbyte, batteribyte, byte av strömknapp/power-knapp och hemknapp till de mest avancerade lösningarna.

Gör en kostnadsfri felundersökning om du inte känner till felet på din telefon. Därefter kan du laga din iPhone 6+ snabbt och smidigt.

Besök någon av våra fysiska butiker för att reparera iPhone 6 eller skicka in med post. Våra butiker finns i Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås och Varberg.

0
Nöjda Kunder
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Stäng meny
×

Kundvagn