Laga Fukt och Vattenskada iPhone 6

890.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga fuktskadad iPhone 6!

Har du råkat använda telefonen i regnet och har den börjat bete sig konstigt? det är lätt hänt att man råkar få lite stänk på sin telefon och det kan leda till skador på insidan av telefonen. Dagens telefoner kan vara svåra att öppna själv för att torka ur, kom då förbi Fix My Phone så kan vi hjälpa dig att öppna upp telefonen, torka ur samt vattensanera.

Om telefonen är helt död eller om det bara är någon funktion som krånglar kan vi hjälpa dig.

Har du bilder kontakter eller annan information på telefonen som du ej vill bli av med för du inte gjort en säkerhetskopiering på länge?
Då kan vi på Fix My Phone hjälpa dig och göra allt som går för att få igång din telefon igen. Vi Kan ta isär hela enheten och torka ur den, samt ta bort eventuella beläggningar som lagt sig på dem olika kretsarna och chippen. Vi har även alla reservdelar som kan behöva bytas ut, allt för att förutsättningarna att din telefon ska starta igen ska vara så höga det bara går.
Vi gör alltid vårt bästa för att telefonen ska komma igång igen utan att innehållet ska vara förlorat.

Misstänker du att det har kommit in fukt?

Om du misstänker att det har kommit in fukt i telefonen även om den verkar fungera okej för tillfället så rekommenderar vi att du kommer förbi våra butiker på direkten. Det bästa man kan göra om vatten har tagit sig in i telefonen är att stänga av den och undvika använda den tills man har fått bort vattnet.  Även om telefonen verkar fungera som vanligt efter du har tappat den i vattnet kan det leda till betydligt mer allvarliga fel om du fortsätter använda den med fukten kvar i telefonen. Det kan kortsluta flertal kretsar eller komponenter. Detta minskar chansen att den kommer gå att laga.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.
Garantin gäller ej vid fukt eller vattenskadade enheter, vi kan alltså ej garantera att din telefon kommer fortsätta fungera som vanligt igen.

Servicevillkor

Länk på vad du kan göra om du fått fukt i din telefon för att förhindra skada.

Se på denna videon för att enklare kunna se om du misstänker att du fått in fukt i din telefon

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer