Laga Laddningskontakten iPhone 6

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga laddningskontakten iPhone 6!

Vi använder laddningskontakten dagligen, kanske även flera gånger per dag, det gör att den lätt kan slitas ut med tiden och skapa problem för dig.
Det kan vara så att det har blivit svårare att ladda telefonen, kontakten vill inte riktigt passa i uttaget. Kanske laddar inte telefonen alls även om sladden sitter som den ska. Alla dessa fel kan vara pga en skadad laddningsport. Kom då till oss på Fix My Phone så kan vi hjälpa dig felsöka samt byta ut delen.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Är du inte helt hundra på vad det är som krånglar med din telefon?
Du kan självklart även då komma förbi oss så tar vi in din telefon på felsökning, i många fall kan vi redan direkt i butik säga vad som behöver göras för att den ska fungera igen. Alternativt så felsöker vi den på någon timma och meddelar dig då exakt vad som behöver bytas för att ge din telefon nytt liv.

Reparation på någon timme.

Vi påbörjar våra reparation omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon på ca 30-60 minuter, Vi strävar alltid mot att ge så snabba och effektiva reparationer som möjligt. Vi använder oss enbart utav reservdelar av högsta kvalitén, allt för att din telefon ska bli som när den va ny.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Videon under kan du se hur man kan rengöra lightning kontakten med en tandpetare eller annat smalt föremål. Undvik metall och undvik även att peta för hårt då det kan göra skadan värre. Vi rekommenderar inte att man försöker själv utan kom förbi oss så kan vi hjäpa dig att rengöra.
Komprimerad luft brukar även vara relativt skadefritt att testa med. Men videon fungerar som en bra guide på om du vill veta om det e smuts eller dockan som gör problemen.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer