Laga Hemknapp iPhone 6

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga hemknapp iPhone 6.

Händer det inget när du klickar på hemknappen? Är knappen trögare än vanligt eller reagerar inte touch id på ditt fingeravtryck längre?
Alla dessa fel kan vara indikation på en skadad hemknapp

Hemknappen på iPhone 6 är en något mer avancerad del, det innebär att hemknappen kodas ihop med moderkortet redan i fabrik.

Touch-id går ej att få tillbaka om hemknapp är skadad

Vi kan hjälpa dig att byta ut hemknappen, då kommer funktioner som bakåt eller hemåt funktionen fungera igen. Det som vi ej kan återställa är touch-id funktionaliteten. Om knappen skadats avaktiveras den funktionen direkt i telefonen, den går alltså ej få tillbaka oavsett om du byter hemknapp. För att få tillbaka touch-id funktionen krävs det att du byter ut hela telefonen.

Osäker på om hemknappen verkligen är skadad?

Ibland kan det vara svårt att sätta fingret på exakt vad det är som är fel du är alltid varmt välkommen till Fix My Phone så att vi kan felsöka din enhet och ta reda på vad som ställer till problem för dig. Är det så att det bara är smuts som lagt sig på knappen kan vi självklart hjälpa dig rengöra den. Det är bara att komma förbi en utav våra butiker så felsöker vi samt reparerar den på någon timme.

Om det står ”kunde ej aktivera touch id” på din telefon när den startas om kan den indikera skadad hemknapp.

Länk till apples support forum ifall du har problem med hemknappen och vill felsöka lite själv
https://support.apple.com/sv-se/HT207537