iPhone XS Max Batteri

399.00kr

BESKRIVNING

Har batteriet blivit dåligt? Måste du ladda mobilen flera gånger per dygn? Då är dags att byta batteri på din iPhone XS Max

All mobilbatterier har en begränsad livslängd. Hållbarheten på batteriet baseras på användningen av mobilen. Dvs hur ofta och mycket den används. Ofta brukar man märka förändringar efter ett eller två år.  Vi på Fix My Phone tycker inte att du skall låta denna begränsning stå i din väg. Förläng livslängden på din telefon genom ett batteribyte. Skonsamt för miljön och din plånbok. Köp ett batteri av original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra batterier är kvalitetstestade och har en hög nivå som garanterat gör dig nöjd med din iPhone XS Max igen!

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!

Artikelnummer ipxsm-BT Kategorier ,

Byt Batteri på din iPhone XS Max själv!

Köp ditt batteri till din iPhone XS Max hos oss på fixmyphone.se med allt du behöver för att laga själv. Eftersom Apple iPhone XS Max har inte bara en hög prestanda. Utan är maximalt utrustad med användbara funktioner och riktigt bra hårdvara. Den kräver således ett batteri som kan möta mobilens kapacitet. Batteriet hos iPhone XS Max har så pass hög kvalitet att telefonen håller mer än 2 timmar mer än sina föregångare. Utöver det, är batteriet fyllt med funktioner som möjliggör det för dig att få ut det mesta av mobilen. Du blir inte begränsad utan kan maximera användandet genom att surfa i långa perioder, se filmer eller spela spel.

Specifikation

  • Ladda upp till 50% på 30 minuter
  • Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  • Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  • Kapacitet på 3174mAh

När är det hög tid för ett batteribyte?

är du märker att batteriet inte håller lika bra som innan brukar det vara dags att byta. Men du kan också göra en hälsocheck på ditt mobilbatteri. Det du behöver göra är att gå in på Inställningar > Batteri > Batterihälsa. Där får du en insyn i batteriets maximala kapacitet i förhållande till hur det var när batteriet var nytt. När du bestämt dig för att utföra ett batteribyte hjälper vi dig. Vi har allt du behöver för att du skall kunna utföra bytet. Allt från Steg för Steg – guider till verktyg och själva batteriet. Hur enkelt som helst. Känner du dock att du vill överlämna det till experter finns vi här för dig.

Andra delar som måste bytas?

Behöver din mobil fler än en reparation på din telefon? Till exempel lagning av skärmen eller byte av laddningsporten? Då vill vi tipsa dig om att passa på att köpa dessa delar också. Har du fått en spricka i skärmen är det enkelt att byta denmed hjälp av våra guider. Vi rekommenderar dig köpa skärmen direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi produkter av hög kvalitet för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone XS Max. Glöm inte att köpa till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Observera också att innan du slutför beställningen behöver du köpa till BATTERITEJP för att fästa batteriet i telefonen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone XR

Byta batteri på din iPhone XS Max på egen hand må låta avancerat, men det är det inte. Följ en av våra guider så kan det gå så fort som på 15 minuter. Däremot vill vi ge dig rådet att vara försiktig. Ta tiden du behöver om du inte är erfaren i reparationer. Att laga mobilen själv har sina fördelar. Exempelvis är det billigare att köpa verktygen och mobildelarna för att laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Väljer du att laga själv och köpa delarna får du mer utrymme i budgeten. Varför inte fylla utrymmet genom att köpa investera i ett par riktigt bra hörlurar? Har du frågor eller funderingar kring våra produkter är det bara att höra av dig! Vi är tillgängliga för dig.