Rea!

iPhone XS Max Powerknapp Flex

149.00kr 129.00kr

BESKRIVNING

Om knappen låst sig? Om kamerablixten slutat fungera? Eller om du upplever glapp, är det dags att byta powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone XS Max!

Powerknappen kan sluta fungera av en rad olika orsaker. När den slutar fungera resulterar det i en rad olika problem då det är en nyckeldel. Till exempel kan det bli svårt att låsa/stänga av telefonen. Andra problem som kan uppstå är attblixten kan sluta att fungera när du tar foton. Även mikrofonens funktion kan bli svajig under samtal.  Ett byte av powerknappen löser dessa problem.  Köp din iPhone XS Max  Powerknapp idag!

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipxsm-power Kategori

Byt Powerknapp Flex på din iPhone XS Max själv!

Byt ut din Powerknapp Flex till din iPhone XS Max. Vi har allting som behövs för att du skall kunna utföra bytet av powerknappen själv. Powerknappen är placerad på sidan av telefonen och har olika funktioner. Dels för att låsa/upp telefonen och dels för att stänga av och sätta på mobilen. Vidare kan man även med hjälp av powerknappen ta bilder med blixt, powerknappen  förbättrar även ljudupptagningen via mikrofonen under samtal. Har knappen fastnat? Inga problem! Funkar inte blixten? Har ljudkvaliteten blivit dålig vid inspelningar och samtal? En ny powerknapp löser dessa problem! Köp iPhone XS Max Powerknapp idag så försvinner alla problem med mikrofon/blixt/trasig knapp!

Hur vet man att det är dags att byta ut powerknappen till iPhone XS Max?

är din powerknapp börjar glappa, blixten slutar funka i kameran eller när mikrofonens funktion börjar försämras. Du kan vara lugn, vi på Fix My Phone har det du söker! Olika mobildelar/reservdelar och verktyg finner du hos oss. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta iPhone XS Max Powerknapp på egen hand nu men också framtida reparationer.

Behov av ytterligare reparationer?

Behöver din iPhone XS Max fler reservdelar? Kanske är det skärmen eller batteriet som behöver bytas? Se till att beställa dessa delar också. Om du behöver ladda din telefon allt oftare är det ett tecken på att batteriet gjort sitt. Det är enkelt att göra ett byta själv med hjälp av guider. Batteriet till iPhone XS Max kan du köpa direkt hos oss med original kvalitet. Fix My Phone har ett gediget utbud av produkter med hög kvalitet. Som passar alla typer av reparationer som kan vara nödvändiga för din iPhone XS Max. Vi vill råda dig att köpa till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS Max  som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XS Max  Powerknapp är kompatibel med

  • Apple iPhone XS Max

Att byta ut Powerknappen på din iPhone XS Max är jätteenkelt. Men följ vår guide på nätet det är snabbt, enkelt och smidigt. Om du inte är van vid att reparera mobiler själv råder vi dig att vara aktsam och ta den tid du behöver. Känner du däremot att du vill lämna över din enhet hjälper vi dig och du får tre månaders funktionsgaranti. Att laga mobilen själv är inte bara roligt utan och också kostnadseffektivt. Givetvis är det billigare att laga själv än att lämna in den på verkstad. För de sparade pengarna beställer du skal som skyddar knappen! Vid andra frågor om byte av Powerknapp eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone tillgängliga för dig via chatt eller mail service@fixmyphone.se.