Rea!

iPhone XS Max NFC & Bluetooth Flex

129.00kr

BESKRIVNING

Ansluter inte din iPhone XS Max till andra enheter via bluetooth? Kan du inte använda dina trådlösa hörlurar? Då är det dags att byta ut NFC & Bluetooth Flex på din iPhone XS Max! Mobilens Bluetooth Flex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska när du ansluter till en annan bluetooth enhet. Du löser allt möjligt strul med endast ett byte av iPhone XS Max NFC & Bluetooth Flex! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipxsm-nfc-bt Kategori

Byt NFC & Bluetooth Flex på din iPhone XS Max!

Köp iPhone XS Max NFC & Bluetooth Flex hos Fix My Phone. Laga själv eller lämna in mobilen till någon av våra reparatörer runt om i landet. Bluetoothflexen är den delen på din iPhone XS Max som gör att din bluetooth fungerar. Det är också den delen som styr NFC i mobilen som låter dig parkoppla enheter med baksidan emot varandra. Funkar det inte att synka med bluetooth? Kan du inte koppla trådlösa hörlurar? Denna reservdel löser dina problem! Köp iPhone XS Max Reservdelar idag och slipp problemen!

När bör NFC & Bluetooth Flex bytas ut?

är du upplever problem med din Bluetooth eller NFC överlag då är det dags för ett byte. Till exempel att de inte reagerar, att telefonen fastnar i ett läge där den inte kan ansluta via bluetooth trots otaliga omstarter. Fix My Phone har det du behöver  och alltid till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktyg används för att reparerar telefonen och byta iPhone XS Max NFC & Bluetooth Flex på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du fler än en reparation på din telefon? Till exempel laga skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Byt då ut din trasiga skärm till en spillans ny så förlänger du livslängden på din iPhone XS Max. Du kan göra bytet själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder produkter av hög kvalitet som är anpassade efter alla möjliga reparationer till din iPhone XS Max. Glöm inte att köpa med dig rätt tillbehör som skall skydda din iPhone XS Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XS Max NFC & Bluetooth Flex är kompatibel med

  • Apple iPhone XS Max

Byt Bluetooth Flex & NFC på din iPhone XS Max själv, superenkelt. Vi har guider som vägleder dig. Se bara till att att laga försiktigt och utan tidspress om du inte är van vid att reparera mobiler. Att köpa reservdelar samt verktyg och reparera själv är ett billigare alternativ. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller få mobilen lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Investera då det du sparar i mobiltillbehör som förbättrar upplevelsen av din iPhone XS Max.  Är du däremot osäker finns vi här för dig och du kan räkna med att vi lagar din mobil så den blir som ny igen! Vid andra frågor om byte av NFC & Bluetooth Flex eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se.