iPhone XS Max Kamera

799.00kr

BESKRIVNING

Dåliga foton? Spricka i linsen eller är kamerans fokus ur funktion? Då är det dags att byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone XS Max!

Mobilkameran bak kan bli trasig och ta bilder som är väldigt suddiga. För att lösa det här problemet och göra din iPhone XS Max som ny igen behöver du köpa en ny kamera som du kan byta ut den gamla med. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XS Max Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran

Artikelnummer ipxsm-cb Kategori

Byt ut kameran på din iPhone XS Max själv!

Byt ut iPhone XS Max Kamera hos oss med allt du behöver för att laga själv. Kameran är en nyckelfunktion i en mobil. Idag använder vi kameran på mobilen väldigt mycket. Vi vill ta bilder på det mesta vi gör. Därför är det viktigt att ha en fungerande kamera som förgyller vardagen! Blir dina bilder suddiga? Hittar inte kameran fokus? Har du kameralinsen fått en spricka? Köp iPhone XS Max Kamera idag och slipp problemen samtidigt som din iPhone XS Max Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton!

När vet man att kameran bör bytas?

Märker du att din kamera har börjat få problem med att hitta fokus. Eller att bilderna blivit suddiga och dåliga. Det kan också vara så att kameralinsen fått en skada.  Då kan du vända dig till oss på Fix My Phone. Eftersom vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du reparera ytterligare delar på din iPhone XS Max? Till exempel byta ut laddningsporten eller batteriet? Passa då på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone XS Max direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi produkter av hög kvalité för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone X. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XS Max Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone XS Max

Byta Kamera bak på iPhone XS Max är lättare än vad man tror. Med hjälp av vår guide lagar du mobilen snabbt och enkelt. Dock tycker vi att du bör vara vara försiktig och ta din tiden om du inte är erfaren i reparationer. Fördelen med att göra det själv är att den ekonomiska biten. Därför att du köper in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen blir din mobil reparerad oavsett vilken lösning du föredrar. När du lagar själv blir det billigare. Tack vare pengarna du sparar har du möjligheten att investera i andra tillbehör! Vid frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.