iPhone XS/XS Max Kameralins

119.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone XS/XS Max Kameralins - guld Guld 119.00kr

IPhone XS Kameralins Guld

spinner
iPhone XS/XS Max Kameralins - silver Silver 119.00kr

IPhone XS Kameralins Silver

spinner
iPhone XS/XS Max Kameralins - svart Svart 119.00kr

IPhone XS Kameralins Svart

spinner

BESKRIVNING

Trasig lins? Spricka i linsen eller är kamerans fokus ur funktion? Då är det dags att byta Kameralins på din iPhone XS/XS Max!

När kameralinsen gått sönder blir bilderna givetvis dåliga och det är viktigt att byta ut den snarast. Köp en ny kameralins innan hela kameran går sönder som du kan byta ut den gamla med. Du löser alla dessa problem genom ett byte av iPhone XS/XS Max Kameralins! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone! PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ipxs/xsm-kl Kategorier ,

Byt ut Kameralinsen på din iPhone XS/XS Max!

p din iPhone XS/XS Max Kameralins hos oss. Vi har allt som behövs för att man skall kunna laga mobilen själv.  Kameran är en av de viktigaste funktionerna i din mobil. Vi tar bilder på allt möjligt för att dokumentera vår vardag och för att föreviga vissa stunder. Spara dina minnen med bilder av hög kvalitet. Suddiga bilder? Spricka i kameralinsen? Köp iPhone XS/XS Max kameralins så undviker du alla dessa problem. Samtidigt som din iPhone XS Kamera blir som ny igen och du kan ta nya, fina foton!

När ska du byta bara kameralinsen och inte hela kameran?

Om du exempelvis fått en spricka i kameralinsen. Eller om man tappat mobilen så kameralinsen blivit skadad på annat sätt. Det är alltid bra att byta linsen om det finns skador. Även om kameran fungerar. Detta för att förhindra att hela kameran går sönder. Eftersom vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar har du hamnat helt rätt! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Vill du kan du även lämna in den till oss så lagar vi den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Finns det andra delar på din iPhone XS som behöver reparation? Möjligtvis ett byte av laddningsporten eller batteriet? Köp dessa reservdelar också samtidigt så problemet är ur världen. När batteriet blivit såpass dåligt att du behöver ladda mobilen ofta är det enkelt byta den. Med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone XS direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi produkter av hög kvalité för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone XS. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XS/XS Max Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone XS
  • Apple iPhone XS Max

Byt ut kameralinsen på din iPhone XS. Det är mycket enklare än vad du tror. Vår guide hjälper dig steg för steg. Det blir enkelt och smidigt reparera din iPhone XS. Kom ihåg att vara försiktig under tiden du utför lagningen. Om du inte är erfaren i reparationer, se till att ta god tid på dig. Att göra det själv är att det är kostnadseffektivt. Därför att du köper in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Eftersom Fix My Phone erbjuder dig båda alternativen blir din mobil fixad oavsett vilken lösning du föredrar. När du lagar själv blir det skillnad i pris jämfört med om en reparatör gör det. Med pengarna du sparar har du möjligheten att investera i andra tillbehör! Vid frågor om byte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se