iPhone 11 Pro Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

iPhone 11 Pro Tillbehör & Mobiltillbehör

Tänk vilket lyft din iPhone 11 PRO hade  kunnat få med ett häng helt nya och snygga tillbehör! Beställ dina tillbehör hos oss idag. Vi har ett brett sortiment av mobiltillbehör till din iPhone 11 PRO. På vår webbshop hittar du sortiment med riktigt fina och användbara mobiltillbehör till din iPhone 11 PRO. Vi har ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPhone 11 PRO. Det är så enkelt att beställa snygga och praktiska mobiltillbehör. Det är omöjligt att ha för många mobiltillbehör till iPhone 11! Ge din iPhone 11 PRO en update med ett klick!

Smarta iPhone tillbehör som förbättrar funktionaliteten på din iPhone 11 PRO

Försäkra din iPhone 11 PRO med mobilskal eller mobilfodral iPhone 11 PRO. Förutom skal hittar du även kablar och sladdar av olika slag, sportarmband, hörlurar eller andra tillbehör iPhone 11 PRO! Eftersom vi har mobilfodral, mobilskal, laddningskablar, laddare, portabla batterier eller Powerbank som de också kallas. Grymma hörlurar, övriga mobiltillbehör och mycket annat hittar du här.

Mobilskal och mobilfodral till iPhone 11 PRO

Inga skärmsprickor på din iPhone 11 PRO tack vare rätt mobiltillbehör. Men kom ihåg att din mobil löper större risk att utsättas dör skador om du inte använder skal. För att slippa betala för reparationen eller i värsta fall en ny telefon kan du skydda din iPhone 11 PRO genom tillbehör eftersom det räddar den. Mobilreparation av iPhone 11 PRO kan många fall kosta en stor slant. Ett mobilskal är en billig försäkring. Våra skal är både är snygga men innehåller ofta väldigt användbara funktioner också. Som t.ex kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet. Uppdatera utseendet på din iPhone 11 PRO och gör den mer anpassad efter hur just du vill ha den! Här på Fix My Phone finner du olika typer av skal och fodral som passar till allt. Beställ dina skal direkt!

Laddare till iPhone 11 PRO

Via en lightingkontakt laddas en iPhone 11 PRO. Lightningkontakt är Apples egenutvecklade anslutning till deras mobila enheter. I vår webbshop finns det olika sorters laddare till din iPhone 11 PRO. En billaddare är ett superbra sätt att ladda din iPhone 11 PRO för dig som kör mycket bil. En USB-laddare passar perfekt för dig som vill ladda din iPhone 11 PRO via datorn. En väggladdare är praktiskt att ha i hemmet eller kontoret. Vi har även trådlösa laddare. De är enkla att använda och hur praktiska som helst. Det enda du behöver göra är att placera din iPhone 11 PRO laddstationen. Enkelt och smidigt.

Powerbank till iPhone 11 PRO

Känn friheten av att äga en powerbank! Inga mer oroligheter över att mobilen skall dö. Med en Powerbank till din iPhone 11 PRO kan du alltid vara säker på att du har ett extra batteri. Beställ din Powerbank redan idag! Vårt sortiment genomsyras av en blandning vad gäller utformning och kapacitet hos powerbanksen. Vi har en powerbank för alla smaker. Kapaciteten på en Powerbank mäts vanligen i mAh (milli Ampere hours) och ger en indikation på hur länge batteriet kommer att hålla eller hur många fulladdningar till mobilen batteriet klarar av. Ju högre mAh en powerbank har, desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till mer eller mindre 3 laddningar av mobilbatteriet. Detta eftersom mobilbatteriets mAh ligger på ca 3000 mAh.

iPhone 11 PRO skärmskydd och displayskydd

Ett displayskydd skyddar dig från potentiella skador på mobilen, så som krossad skärm iPhone 11 PRO. Det displayskyddet huvudsakligen gör är att förhindra skador som skärmsprickor och repor. Även när det gäller damm och stötar är du garderad. per du dina iPhone 11 PRO tillbehör hos oss kan du vara säker på att de håller måttet. Vårt breda sortiment av skärmskydd består av allt från enklare plastfilmer till skärmskydd tillverkat av härdat glas. Displayskyddet av härdat glas är mer tåligt utan att dra ner på upplevelsen. Vi rekommenderar dessa starkt.

Högtalare till iPhone 11 PRO

Förgyll musikupplevelsen genom ett par högtalare iPhone 11 PRO! Vi har högtalarna du vill ha! Bluetooth-högtalare, portabla  högtalare, stationära högtalare vi har allt! En portabel bluetooth-högtalare till din iPhone 11 PRO gör så du kan lyssna på din favoritspellista när och var du vill. Krånglet med kablar mellan högtalaren och telefonen slipper du helt. Nedan finner du flertalet olika alternativ som vi har att erbjuda dig!

Hållare till iPhone 11 PRO

På Fix My Phone hittar du stabila bordsstativ som är ett perfekt komplement r du skall ta foto, spela in videos eller bara kolla din favoritfilm på Netflix. Här kan du dessutom hitta mobilhållare till din exempelvis cykel eller båt. Är du en filmfantast och ser mycketfilm eller liknande på din iPhone 11 PRO, så borde du definitivt kolla in våra vägghållare. Alla sortens hållare och stativ för din iPhone 11 PRO kan du hitta här.

Barntillbehör till iPhone 11 PRO

iPhone 11 PRO i ett barns händer är alltid en risk. Om man inte har barntillbehör. Detta i och med att barn lätt kan tappa din iPhone 11 PRO i golvet eller råka spilla ut någon vätska på den. Här kan du beställa du mobilskal och mobilfodral till 11 PRO som är helt och hållet anpassade för barn. Vi har även riktigt brahörlurar som är barnanpassade. Hörlurarna har en maxvolym som inte är skadar barnens öron. Tillbehör som är anpassade för barn kan du hitta nedan. Även här erbjuder vi en stor variation av produkter.

VR-GLASÖGON iPhone 11 PRO

Testa hur det är känns att vara i en virtuell verklighet. Se filmer i 3D, spela spel och upplev övrig VR-underhållning genom din iPhone 11 PRO. Ett tips är att kolla in Appstore, som erbjuder många olika spel som är anpassade för VR. På YouTube finns även ett urval av VR-filmer. Nedan hittar du vårt utbud av VR glasögon till din iPhone 11 PRO.

Selfie stick iPhone 11 PRO

Uppdatera dina instastories och instagramflöde med nya och snygga selfies genom en slefiepinne. Kolla in våra schyssta selfie sticks och hitta den som passar din iPhone 11 PRO. Med en selfiepinne kan du få vinklar som ger dina bilder ett mer naturligt intryck. Selfiepinnar till iPhone 11 PRO är har massa fördelar men en av de största är att man kan få med mycket mer av bakgrunden när man tar bild. Passar perfekt när man befinner sig på en vacker plats. Eller är ute och reser. r kan du se utbudet som vi erbjuder när det kommer till selfiepinnar till din iPhone 11 PRO.

iPHONE ADAPTER

Hörlurar på 3,5mm kontakt som inte passar din iPhone 11 PRO? Lightningkabel utan väggkontakt? Du behöver en en adapter! Vi har adaptern du söker. Här kan du utforska bland hela vårt utbud av adapters till din iPhone 11 PRO. Med hjälp av en adapter öppnar du upp en hel del möjligheter att använda din iPhone 11 PRO på. Maximera funktionerna av din iPhone 11 PRO med en adapter direktBegränsa inte ditt mobilanvändande. Få ut det mesta genom våra tillbehör till iPhone 11 PRO

iPHONE BILTILLBEHÖR

Oavsett hur mycket bil du kör bör du se till så fordonet har mobiltillbehör. Tänk på att mobiltillbehörförenklar bilkörningen väldigt mycket. Det är viktigt att ha händerna på ratten när man kör och inte hålla i en mobil. Därför är våra mobilhållare perfekt hjkälpmedel. Har du tillexempel på GPS:en medan du försöker hitta till ett ställe bör du ha en mobilhållare. Tänk på säkerheten. Här hittar du vårt utbud!