iPhone 11 PRO Tempered glas baksida

299.00kr

BESKRIVNING

Riskera inte att din baksida får skador! Köp ett härdat glas till din iPhone 11 Pro baksida hos oss idag!

Baksidan är bland den viktigaste delen på mobilen, därför är det en självklarhet att alla ska ha skydd till sin baksida. Våra skydd är speciellt framtagna för att behålla baksida hel och säker så att du kan slappna av.

Installationen är simpel, putsa av baksidan på telefonen med medföljande putsdukar, ta sedan bort den skyddande plastfilmen från skyddet och placera på telefonens baksida kant till kant. Använd den torra putsduken för att pressa ut eventuella bubblor. Klart!

Beställ idag, skickas omgående!

Artikelnummer TG-ip11P-Bak Kategorier ,

Köp iphone 11 Pro skydd till baksidan av telefonen!

Kraftfullt stötskydd i minimalistisk design

Vår iPhone 11 PRO Tempered glas baksida är skapade för att både absorbera och distribuera stötar från en skada, oavsett om den får ett slag eller faller mot marken. På grund av det behöver du inte oroa dig för skärmen på din telefon när du använder den. Vårt mål är att du ska kunna använda din mobil till fullo, utan oro för att den skall spricka.

Lägg en beställning idag innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

iPhone 11 PRO Tempered glas baksida, skydd mot repor i vardagen

Det härdade glaset på baksidan skyddar din baksida mot alla typer av repor & rispor som kan komma att uppstå vid vardaglig användning. Ett praktexempel är när telefonen ligger i väskan tillsammans med nycklar och annat, du kan känna dig trygg i att baksidan kommer hålla sig hel och fräsch utan skador! Ett måste för din iPhone 11 Pro Max för att bevara skönheten i telefonen.

Vi har härdad glas för baksida för alla de stora tillverkarna så som Apple, Samsung, Huawei & Sony.

Kika gärna på våra skal också, du hittar vårt fullständiga utbud av iPhone tillbehör! Kolla gärna in våra hörlurar, power bank och mycket annat roligt!