iPhone 11 Pro Sensorflex & Samtalshögtalare

349.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Slocknar inte displayen vid samtal? Tänds inte displayen när du tar upp telefonen? Då är det dags att byta ut Sensorflexen på din iPhone 11 PRO!

Mobilens Sensorflex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska vid samtal eller de tillfällen när skärmen skall slockna av sig själv. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 PRO Sensorflex! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip11p-sensor Kategori

 Byt Sensorflex på din iPhone 11 PRO!

Köp Sensorflex till din iPhone 11 PRO här! Fix My Phone har allt du behöver för att du skall kunna utföra reparationen. Gör jobbet mobilen själv eller lämna den i någon butiker så hjälper vi dig. Sensorflexen är den del på mobilen som känner av när du lägger den emot örat under telefonsamtal. Detta gör att skärmen slocknar, vilket gör att inga knappar trycks in av misstag. Alltså samma del som känner av och släcker skärmen när den inte används. Råkar du komma åt olika knappar under dina samtal? Slocknar inte telefonen när du låser den? Denna reservdel är lösningen på dina problemen! Köp din  iPhone 11 PRO Sensorflex idag och slipp problemen!

När måste jag byta?

är Sensorflex på din mobil slutat reagera. Alltså att mobilskärmen inte släcks under samtal. Då borde du laga mobilen. Fix My Phone har allt du behöver, dessutom alltid till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att reparera telefonen och byta iPhone 11 PRO Sensorflex på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du fler än en reparation på din iPhone 11 PRO? Är det kanske skärmen som krossats eller har kameran slutat fungera? Köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med fått sprickor? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider. Utbudet Fix My Phone erbjuder håller hög kvalitet och du kan räkna med att vi har det du behöver för alla typer av reparationer på din iPhone 11 PRO. Vi rekommenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 PRO som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 PRO Sensorflex är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 PRO

Ett byte av Sensorflex på iPhone 11 PRO kan du enkelt utföra på egen hand med hjälp av en guide. Men vi vill råda dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Lagar du din mobil själv sparar du givetvis. Lägg den sparade summan på nya och praktiska mobiltillbehör som förlänger livslängden på din mobil. Vill du istället att en av våra experter skall laga din mobil hjälper vi dig gärna. Besök din närmsta butik eller skicka in den med post via Fix Box så lagar vi den åt dig! Vid andra frågor om byte av Sensorflex eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid här för dig. Maila dina frågor till: service@fixmyphone.se.