iPhone 11 Pro Simkortshållare

99.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 11 Pro Simkortshållare - guld Guld 99.00kr

iPhone 11 Pro Simkortshållare Guld

spinner
iPhone 11 Pro Simkortshållare - gron Grön 99.00kr

iPhone 11 Pro Simkortshållare Grön

spinner
iPhone 11 Pro Simkortshållare - silver Silver 99.00kr

iPhone 11 Pro Simkortshållare Silver

spinner
iPhone 11 Pro Simkortshållare - svart Svart 99.00kr

iPhone Simkortshållare Svart

spinner

BESKRIVNING

Simkortsluckan böjd? Passar det inte riktigt i mobilen? Tappat bort den?

Det kan betyda att du behöver byta ut den! Som tur är erbjuder vi på Fix My Phone en helt ny till väldigt lågt pris. Inget krångel eller trams, bara snabb leverans. Beställ  hem din reservdel redan idag och få den skickad redan samma dag eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr. Gör dig själv din iPhone 11 PRO en tjänst och beställ simkortshållare till iPhone 11 PRO Svart från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer ip11p-skh Kategori

Apple iPhone 11 PRO Simkortshållare

Har du av en olyckshändelse råkat tappa bort din simkortshållare till din iPhone 11 PRO? Inga problem. Eftersom på Fix My Phone erbjuder vi en ny till väldigt lågt pris. Simkortshållaren är en jätteliten del av din mobil så det är lätthänt att den försvinner. Därför ska du beställa en ny här på webben och få den levererad inom ett par dagar. Skickas redan inom 24h, oftast samma dag när ordern genomförs innan 15.00.

Trasig lucka? Skadad när du tappat mobilen?

Du behöver inte vara orolig när din simkortshållare har blivit skadad. En snabb leverans senare har du en ny sådan och din mobil blir hel och fullt fungerande igen! Hur enkelt som helst. Köp din nya simkortshållare för iPhone 11 PRO hos oss på Fix My Phone idag.

Övriga delar eller mobiltillbehör i behov?

Köp allt du behöver för din mobil hos oss. Det är snabbt och enkelt! Vi erbjuder allt ifrån reparationer, reservdelar, mobiltillbehör och mer på ett och samma ställe. Eftersom du skall slippa åka omkring eller handla från olika platser. Vi förespråkar enkelhet och kvalitet. Snabbt men rätt så att säga. Välkommen till oss på Fix My Phone – Din partner och butik för allt till din mobil. Reparation, mobildelar & mobiltillbehör.