Rea!

iPhone 11 Pro Kamera

1,999.00kr 1,799.00kr

BESKRIVNING

Dåliga foton? Spricka i linsen eller är kamerans fokus ur funktion? Då är det dags att byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone 11 Pro!

När kameran blivit trasig blir bilderna givetvis dåliga och det är viktigt att byta ut den snarast. Köp en ny kamera som du kan byta ut den gamla med. Du löser alla dessa problem genom ett byte av iPhone 11 Pro Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ip11p-bc Kategori

Trasig iPhone 11 Pro Kamera?

Fixa din iPhone 11 Pro Kamera hos oss. Köp allting som behövs för att laga själv. Kameran är en av de viktigaste funktionerna i din mobil. Kameran på mobilen väldigt ofta. Vi tar foton på allt möjligt för att dokumentera vår vardag och för att föreviga vissa stunder. Se till att ha dessa minnen sparade med bilder av hög kvalitet. Suddiga bilder? Kameran hittar inte fokus? Spricka i kameralinsen? Köp iPhone 11 Pro Kamera idag och slipp problemen samtidigt som din iPhone 11 Pro Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton!

När vet man att kameran bör bytas?

Märker du att bilderna blivit suddiga och dåliga är det nog dags för ett byte. Det kan också vara så att man tappat mobilen så kameralinsen blivit skadad.  Välkommen då till oss på Fix My Phone. Eftersom vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera själv. Vill du kan du även lämna in den till oss så lagar vi den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Finns det andra delar på din iPhone 11 Pro som behöver reparation? Möjligtvis ett byte av laddningsporteneller batteriet? Köp dessa reservdelar också samtidigt så problemet ur världen. När batteriet blivit såpass dåligt att du behöver ladda mobilen ofta är det enkelt byta den. Med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 Pro direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi produkter av hög kvalité för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone X. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 Pro som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 Pro Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 Pro

Byt Kamera bak på iPhone 11 Pro. Det är mycket enklare än vad man tror. Vår guide hjälper dig enkelt och smidigt reparera din iPhone 11 Pro. Kom ihåg att det är viktigt att vara försiktig och inte stressa, om du inte är erfaren i reparationer. Främsta fördelen med att göra det själv är att det är kostnadseffektivt. Därför att du köper in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom Fix My Phone erbjuder dig båda alternativen blir din mobil fixad oavsett vilken lösning du föredrar. När du lagar själv blir det skillnad i pris jämfört med om en reparatör gör det. Tack vare pengarna du sparar har du möjligheten att investera i andra tillbehör! Vid frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.