Rea!

iPhone 11 Pro NFC & Bluetooth Flex

299.00kr 279.00kr

BESKRIVNING

Går det inte att ansluta dina hörlurar till din iPhone 11 PRO? Då är det dags att byta ut NFC & Bluetooth Flex på din iPhone 11 PRO! Mobilens Bluetooth Flex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att det inte går och ansluta till en annan bluetooth enhet. Du löser alla möjliga problem med bluetooth genom endast ett byte av iPhone 11 PRO NFC & Bluetooth Flex! Köp dina teknikdelar och mobildelar hos Fix My Phone.

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip11p-nfc-bt Kategori

Byt NFC & Bluetooth Flex på din iPhone 11 PRO!

Köp iPhone 11 PRO NFC & Bluetooth Flex hos Fix My Phone. Laga själv eller lämna in mobilen till någon av våra reparatörer runt om i landet. Bluetoothflexen är den delen på din iPhone 11 PRO som gör att din bluetooth fungerar. Det är också den delen som styr NFC i mobilen som låter dig parkoppla enheter med baksidan emot varandra. Funkar det inte att synka med bluetooth? Kan du inte koppla trådlösa hörlurar? Byt ut Bluetooth Flex & NFC så löser du dina problem!

När ska jag byta ut NFC & Bluetooth Flex?

är din Bluetooth eller NFC börjar svikta överlag då är det dags för ett byte. Till exempel att de inte reagerar, att telefonen fastnar i ett läge där den inte kan ansluta via bluetooth trots otaliga omstarter. Fix My Phone har det du behöver, dessutom alltid till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktyg användsför att reparerar telefonen och byta iPhone komponenter på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver din mobil ytterligare reparationer? Till exempel reparation av skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Byt då ut din trasiga skärm till en spillans ny såförlänger du livslängden på din iPhone 11 PRO. Du kan göra bytet själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder produkter av hög kvalitet som är anpassade efter alla möjliga reparationer till din iPhone 11 PRO. Glöm inte att köpa med dig rätt tillbehör som skyddar din iPhone 11 PRO som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 PRO NFC & Bluetooth Flex är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 PRO

Byt Bluetooth Flex & NFC på din iPhone 11 PRO själv, så enkelt. Vi har guider som vägleder dig Steg för steg. Se bara till att att laga försiktigt och utan tidspress om du inte är van vid att reparera mobiler. Att köpa reservdelar samt verktyg och reparera själv är ett billigare alternativ. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen. Antingen kan du laga själv eller få mobilen lagad av våra reparatörer. Lagar du själv blir det billigare. Investera då det du sparat i olika tillbehör som förbättrar upplevelsen av din iPhone 11 PRO. Vid andra frågor om byte av NFC & Bluetooth Flex eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga för dig. Välkommen att höra av dig via chatt eller mail service@fixmyphone.se.