Rea!

iPhone 11 Pro Max Volymknapp Flexkabel

249.00kr 209.00kr

BESKRIVNING

Har knappen slutat fungera? Går det inte längre att höja och sänka volymen? Då är det dags att byta Volymknapp Flexkabel på din iPhone 11 Pro Max!

Mobilens Volymknapp Flexkabel kan ibland sluta funka. Detta gör att du inte kan ändra volymen och inte heller printa skärmen. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Pro Max Volymknapp Flexkabel! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip11pm-vkf Kategori

Byt Volymknapp flexkabel på din iPhone 11 PRO Max!

Köp volymknapp med flexkabel till Phone 11 hos Fix My Phone. Antingen kan du laga den själv eller överlämna det till oss så lagar vi åt dig. Volymknapparna är knapparna är placerade på sidan av din iPhone och har olika funktioner. Knappens funktioner är att dels justera volymen men också för att kunna ta både foton och skärmdumpar. Denhär reservdelen löser problem som är kopplade till ovannämnda funktioner! Köp iPhone 11 PRO Max Volymknapp Flexkabel idag, så slipper du allt strul!

Byt ut Volymknapp Flexkabel när de inte fungerar som det skall!

är volymknappen inte längre reagerar på kommando. Vilket påverkar justering av volym och andra funktioner, är det hög tid att göra en reparation. Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du hittar alla mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone 11 PRO Max Volymknapp Flexkabel på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du laga flera delar på din iPhone 11 PRO Max? Kanske är det skärmen eller kameran som behövs bytas ut. Passa då på att köpa med dig även dessa delar också. Byten av samtliga delar utför du enkelt med hjälp av våra guider här på hemsidan. Produkterna som vi på Fix My Phone har i vårt sortiment är alla av hög kvalitet. Vi har produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din mobil. Glöm inte att köpa till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 PRO Max. Som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Dessa förlänger livslängden på din telefon.

Denna iPhone 11 PRO Max Volymknapp Flexkabel är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 PRO Max

Byt ut din icke fungerande mobildel på din iPhone 11 PRO Max mot en helt ny. Bytet kan du göra enkelt helt själv med hjälp av vår guide. Se bara till att vara försiktig och ta god tid på dig om man inte är erfaren i reparationer. Det är inte bara ekonomiskt att laga själv utan också riktigt kul. Istället för att reparera hos en verkstad. Investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv! Vill du däremot få telefonen lagad hos en expert så hjälper vi dig. Vi har experter placerade runt om hela landet. Har du frågor om byte av Volymknapp Flexkabel eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.