iPhone 11 Pro Max Batteri

1,299.00kr

BESKRIVNING

Dåligt batteri? Behöver din mobil laddas allt oftare ? Då är det dags att byta batteriet på din iPhone 11 PRO MAX!

Mobilens batteriet begränsade livslängd baseras på hur flitigt du använder mobilen. Hållbarheten avgörs alltså med bakgrund i dina vanor. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad efter ett år, men i vissa fall två år.

Köp ett batteri utav original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra batterier är av hög kvalitet och gör dig nöjd med din iPhone 11 PRO MAX igen!

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!

Artikelnummer ip11pm-bat Kategorier ,

Byt Batteri på din iPhone 11 PRO Max själv!

iPhone 11 PRO MAX Batteri köper du hos oss på fixmyphone.se ihop med allt du behöver för att kunna laga själv. Eftersom Apple iPhone 11 PRO MAX är en mobil med hög prestanda. Men också fylld av funktioner och riktigt bra hårdvara så kräver den ett batteri som kan leverera på topp. Om man utgår ifrån beskrivningen som Apple har om iPhone 11 PRO MAX. Så har denna mobilen ett batteri med så pass hög kvalitet att telefonen håller mer än 2 timmar mer än sina föregångare. Men det är inte allt, detta batteri har flera viktiga funktioner som maximerar din iPhone 11 PRO MAX. Dessa låter dig göra allt du vill, spela spel, titta på film på den grymma OLED-skärmen eller surfa på nätet i långa perioder.

Specifikation

  • Ladda upp till 50% på 30 minuter
  • Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  • Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  • Kapacitet på 3969mAh

Hur vet man att det är dags och byta batteriet?

är du känner att din mobil måste laddas oftare är det nog hög tid för ett byte. Då kan du vara säker på att vi har det du behöver för ett batteribyte till iPhone 11 PRO MAX. Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta batteriet på egen hand. På våran hemsida så hittar du också guider på hur du gör för att laga och byta batteriet genom guider steg för steg.

Är du i behov av ytterligare reparationer?

Behöver du byta skärmen eller laddningsporten är det bra att passa på och köpa dessa delar också. Om din skärmen krossats pga en olycka kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa skärmen direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 11 PRO MAX. Kom ihåg att det viktigt att skydda din iPhone 11 Pro Max. Köp  mobiltillbehör som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Observera också att innan du slutför beställningen behöver du köpa till BATTERITEJP för att fästa batteriet i telefonen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 11 PRO MAX

Ett byte av batteriet på en iPhone 11 PRO MAX sker väldigt enkelt. Våra guider hjälper dig, genom dessa så kan det gå så fort som på 15 minuter. Men vi råder dig att vara faktsam och ta dig den tid som behövs. Om du inte är erfaren i reparationer. Att göra det själv är billigare eftersom du köper mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder dig båda alternativen. Laga själv eller lagad av experter. Väljer du att laga själv och köpa delarna öppnar du upp mer utrymme i budgeten. Investera då i ett par riktigt bra hörlurar med det du sparar! Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!