Laga Kamera Fram & bak iPhone 7 Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga kamera iPhone 7 Plus !

Har du problem med att kameran inte vill fokusera, eller har du fläckar och prickar på dina bilder som inte var där innan? Då erbjuder vi lösningen för dig, vi kan enkelt byta din kamera. 

iPhone 7 plus tar bra bilder och man vill inte att kvalitén på bilderna ska försämras med tiden, så passa på att byta ut den för att kunna fortsätta ta grymma bilder! För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Om du  är osäker på ifall det är något annat som krånglar för dig är du välkommen förbi Fix My Phone. Vi kan felsöka din enhet och då med säkerhet säga exakt vad felet är, vi kan testa om det bara är kameran eller om det är mjukvaran som ställer till problemen för dig.

Reparation på någon timme.

Vi utför alla våra reparationer omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag. Normalt tar det 30-60 min.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Vi rekommenderar alltid att man testar med att göra en fullständig fabriksåterställning för att vara säker på att det inte bara är mjukvaran som ställer till problem. Nedan är en video som kan hjälpa dig stegen igenom hur en återställning görs.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer