Byt Sensor för Skärmsläckning / Ljusstyrka

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Byt Sensor iphone 7 plus!

Släcks inte skärmen när du ringer samtal? Råkar du ringa upp andra personer eller stänga av mikrofonen under dina samtal?
Det kan då vara så att din sensor inte fungerar som den ska, det finns en proximity sensor under skärmen som ska känna av när du lägger telefonen mot örat, den ska då släcka skärmen tills du är klar med din samtal just för att du inte ska råka klicka på dem olika funktionerna.

Det är även samma sensor som justerar ljusstyrkan, det kan vara irriterande när denna funktion ej fungerar som den ska. Men vi på Fix My Phone kan snabbt och enkelt hjälpa dig att byta ut denna sensorn och då få din telefon att fungera som vanligt igen.

Är du osäker på vad felet är?

Är du inte helt säker på vad felet är kan du självklart besöka våra butiker så att vi kan hjälpa dig felsöka telefonen, vi kan då testa funktionerna för att med säkerhet säga vad som behöver göras för att din telefon ska bli som vanligt igen.

Om du vill testa din sensor själv kan du enkelt göra det, du behöver bara ringa och starta ett samtal. Sedan tar du handflatan och håller för toppen på telefonen, precis ovanför hörsnäckan. Då ska skärmen bli svart tills du tar bort handen igen.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer