Laga Laddningskontakten iPhone 7 Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga laddningskontakten iPhone 7 Plus!

Ett vanligt problem med alla iPhone modeller är att med tiden kan laddningen börja krångla. Det kan vara så att du har problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Den kanske inte tar mot laddning alls längre. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten.

iPhone Plus 7 använder samma uttag till hörlurar och laddare, det innebär att den snabbare slits ut. Så är det så att du inte kan använda hörlurar när du ska prata i telefon, eller att musiken pausar av sig själv kan detta vara tecken på en trasig laddningskontakt. Då kan vi enkelt byta ut den åt dig.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Vi erbjuder alltid att vi felsöker din enhet, på det sättet kan vi enkelt fastställa exakt vad felet är och då få det fixat. Det kan vara allt ifrån smuts eller mjukvaran som ställer till dina problem.

Reparation på någon timme.

Vi utför alla våra reparationer omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag. Normalt tar det 30-60 min.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Video på hur man kan rengöra lightning kontakten själv. Vi rekommenderar ej att man petar med saker i laddkontakten, men lite komprimerad luft kan få bort det värsta smutset, använd videon mer som en felsöknings guide så du kan själv se om det går rengöra eller om hela laddningsdockan måste bytas.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer