Rea!

iPhone X Skärm Kvalitet B

1,499.00kr 999.00kr

BESKRIVNING

Streck i skärmen? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone X Skärm Kvalitet B med tillhörande glas på din iPhone X!

Skärmen på mobilen kan gå sönder och resultera i sprickor som skadar och lösa glasbitar. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone X hel igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Skärm Kvalitet B! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ipx-db Kategori

Byt Glas & LCD på din iPhone X själv!

Denna skärm är utav en tredjepartstillverkare med hög standard. Skärmen är byggt på Hard Oled

iPhone X Skärm Kvalitet B köper du tillsammans med allt du behöver för att laga själv hos Fix My Phone. Våra skärmar kommer kompletta och monterade för enkel installation för dig. iPhone X Skärm Kvalitet B erhåller bästa möjliga standard på en tredjepartsskärm, detta innebär att du får en fullt fungerande skärm. Det du kan märka är att färgerna är lite annorlunda samt att touchen inte har lika snabb respons som på en skärm med originaldelar. Detta är ett perfekt val för dig som inte lägger så stor vikt på kvaliteten utan bara vill att det ska fungera till ett väldigt lågt pris!

När är det dags att byta?

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när oturen varit framme och du på något vis råkat få en skada på telefonens display kan det vara bra att byta. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar, teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta ut skärmen på egen hand. Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar! Med rätt verktyg blir skärm bytet enkelt och smidigt!

Behöver du byta något mer?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta mikrofon eller batteriet är det smidigt att passa på att köpa dessa reservdelar nu. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone X direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone X. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone X Skärm Kvalitet B är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Att byta skärmen & LCD på din iPhone X  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.