iPhone X Powerknapp Flex

149.00kr

BESKRIVNING

Har knappen låst sig? Blixten slutat fungera? då är det dags att byta powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone X!

Mobilens powerknapp kan ibland fastna och gå sönder. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av telefonen med hjälp av knappen. Även blixten kan sluta att fungera när du fotar med kameran & mikrofonen kan spraka vid samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Powerknapp Flex! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipx-power Kategori

Byt Powerknapp Flex på din iPhone X själv!

iPhone X Powerknapp Flex kan du köpa hos oss tillsammans med allt du behöver för att laga själv. Powerknapp är den delen som sitter på sidan av telefonen som du låser/låser upp och stänger av telefonen med. Utöver detta så styr även denna del blixten i kameran samt förbättrar samtalskvaliteten genom mikrofonen. Har knappen fastnat? Inga problem! Funkar inte blixten? Låter dåligt när du pratar? Denna delen löser problemen! Köp iPhone X Powerknapp Flex idag och slipp problem med mikrofon/blixt/trasig knapp!

När är det dags att byta?

är du upplever att din lås & powerknapp fastnat, blixten inte fungerar i kameran eller när mikrofonen inte låter som den skall. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta iPhone X Powerknapp Flex på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta skärmen eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone X direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone X. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone X Powerknapp Flex är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Byta Powerknapp på din iPhone X  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Powerknapp eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.