Rea!

iPhone XS Bluetooth Flex

149.00kr 129.00kr

BESKRIVNING

Ansluter inte din iPhone XS till andra enheter via bluetooth? Kan du inte använda dina trådlösa hörlurar? Då är det dags att byta ut NFC & Bluetooth Flex på din iPhone XS!

Mobilens Bluetooth Flex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska när du ansluter till en annan bluetooth enhet. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XS NFC & Bluetooth Flex! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipxs-btf Kategori

Byt Bluetooth Flex på din iPhone XS!

Köp iPhone XS Bluetooth Flex hos Fix My Phone, välj själv om du vill laga själv eller få den lagad av våra reparatörer. Bluetoothflexen är den delen på din iPhone XS som gör att din bluetooth fungerar. Det är också den delen som styr NFC i mobilen som låter dig parkoppla enheter med baksidan emot varandra. Kan du inte synka med bluetooth? Fungerar inte dina trådlösa hörlurar? Denna reservdel löser dina problemen! Köp iPhone XS Reservdelar idag och slipp problemen!

När bör Bluetooth Flex bytas ut?

är du upplever problem med din Bluetooth eller NFC. Till exempel att de inte reagerar, att telefonen fastnar i ett läge där den inte kan ansluta via bluetooth trots omstarter. Fix My Phone har det du behöver  och alltid till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktyg används för att reparerar telefonen och byta iPhone XS NFC & Bluetooth Flex på egen hand.

Byt Flera delar samtidigt!

Behöver du fler än en reparation på din telefon? Till exempel laga skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Byt då ut skärmen så förlänger du livslängden på din mobil. Du kan byta lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone XS. Vi rekommenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XS Bluetooth Flex är kompatibel med

  • Apple iPhone XS

Byt Bluetooth Flex & NFC på din iPhone XS själv, superenkelt. Vi har guider som vägleder dig. Se bara till att att laga försiktigt och utan tidspress om du inte är van vid att reparera mobiler. Att köpa reservdelar samt verktyg och reparera själv är ett billigare alternativ. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller få mobilen lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Investera då det du sparar i mobiltillbehör som förbättrar upplevelsen av din iPhone XS.  Är du däremot osäker finns vi här för dig och du kan räkna med att vi lagar din mobil så den blir som ny igen! Vid andra frågor om byte av NFC & Bluetooth Flex eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se.