Rea!

iPhone XS Volymknapp Flexkabel

249.00kr 209.00kr

BESKRIVNING

Har knappen slutat fungera? Går det inte längre att höja och sänka volymen? Då är det dags att byta Volymknapp med tillhörande flexar på din iPhone XS!

Mobilens Volymknapp Flexkabel kan ibland sluta att reagera. Detta gör att du inte kan ändra volymen och inte heller printa skärmen. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XS Volymknapp Flexkabel! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipxs-vkf Kategori

Byt Volymknapp flexkabel på din iPhone XS!

Köp volymknapp till din Phone XS hos oss Fix My Phone. Laga den själv eller överlämna det till oss så lagar vi åt dig. Volymknapparna är knapparna på sidan av din telefon och låter dig höja eller sänka volymen på samtal eller högtalare. Utöver detta så fungerar även denna del när du skall ta en screen shot eller fota utan att röra skärmen. Kan du inte ta skärmdump? Inga problem! Denna reservdel löser dina problemen! Köp iPhone XS Volymknapp Flexkabel idag och slipp problem med att höja och sänka ljudet med mera!

När skall volymknappen bytas?

är volymknappen inte reagerar, ljudet varken höjs eller sänks när du trycker. Eller när du försöker ta en skärmdump men utan framgång. Så är det dags. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone XS Volymknapp Flexkabel på egen hand.

Byt flera delar samtidigt!

Behöver du laga flera delar på din iPhone XS? Till exempel byta skärmen eller kameran är det klokt att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Då är det bra att byta denna för att förlänga livslängden på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. Produkterna som vi på Fix My Phone erbjuder är av hög kvalitet och finns för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone XS. Vi råder dig också att köpa till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS. Som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XS Volymknapp Flexkabel är kompatibel med

  • Apple iPhone XS

Du kan byta Volymknapp Flexkabel på din iPhone XS enkelt själv med hjälp av vår guide. Det är viktigt att vara försiktig och god tid på sig om man inte är erfaren i reparationer. Det är inte bara ekonomiskt att laga själv utan också riktigt kul. Istället för att reparera hos en verkstad. Investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv! Vill du däremot få mobilen lagad hos en expert hjälper vi dig. Besök bara någon av våra butiker. Vid andra frågor om byte av Volymknapp Flexkabel eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.