iPhone XS Laddkontakt

149.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone XS Laddkontakt - guld Guld 149.00kr

iPhone XS Laddkontakt Guld

spinner
iPhone XS Laddkontakt - silver Silver 149.00kr

iPhone XS Laddkontakt Silver

spinner
iPhone XS Laddkontakt - svart Svart 149.00kr

iPhone XS Laddkontakt Svart

spinner

BESKRIVNING

Laddar inte mobilen? Kan du inte synka mobilen till datorn? Funkar inte dina vanliga hörlurar? Då är det dags att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din iPhone XS för att åtgärda problemet!

Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder utav tappskada, vattenskada eller rent utav sluta fungera pga slitage. Detta gör att du inte kan ladda mobilen eller flytta över information till datorn. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XS Laddkontakt! Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme.

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipxs-lk Kategori

Laga iPhone XS Laddkontakt själv!

Köp iPhone XS Laddkontakt direkt hos oss på Fix My Phone. Med alla verktyg som behövs för att du skall kunna byta själv. Laddkontakten finns till för att telefonen skall kunna laddas samt överföra information via synkning. Denna reservdelen löser problemen som berör brist på reaktion vid anslutning och även om mobilen inte tar emot ström. Köp iPhone XS Laddkontakt hos oss. Så blir dina problem med laddning eller överföring som bortblåsta!

När bör laddkontakten bytas?

är din mobil börjar få avbrott vid laddning eller får anslutningsproblem är det hög tid för en reparation av laddkontakt. Ett annat problem man kan stöta på kan vara att synkroniseringen till datorn. Både när det kommer till överföring av filer eller laddning via USB porten till datorn. Vi har precis det du behöver för att laga din laddkontakt! Du kan köpa alla teknikdelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta iPhone XS Laddkontakt på egen hand både enkelt och snabbt!

Behöver din iPhone XS flera reparationer?

Har din mobil andra delar som bör bytas? Du kan till exempel byta ut din trasiga skärm eller ditt batteri är det bra att passa på att köpa dessa delar nu direkt, färre leveranser och bättre för miljön. Är skärmen i dåligt skick och du behöver ladda ofta är det enkelt byta det med hjälp av guider och handla batteri eller skärm till iPhone XS direkt hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkare som på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till din iPhone XS. Glöm inte att köpa med mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS som skärmskydd, mobilskal eller displayskydd.iPhone XS Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone XS

Med hjälp av våra guiden blir det enkelt att byta ut vilken del som helst. Se däremot till att utföra reparationen med försiktighet utan stress om du inte är erfaren i reparationer. När du lagar din mobil själv sparar du en stor slant. Eftersom det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga enheten istället för att reparera hos en verkstad. Vill du få mobilen lagad av en reparatör hjälper vi dig med det! Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera det du sparar i ett mobilskal som skyddar hela din mobil? Vid andra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.