iPhone XS Batteri

399.00kr

BESKRIVNING

Dåligt batteri? Laddas mobilen ur flera gånger under en dag? Då är det hög tid att byta ut batteriet på din iPhone XS!

Mobilens batteri har en livslängd där användandet avgör hållbarheten. Vanligtvis så brukar man märka av skillnad efter ett år, men i vissa fall två år. När du köper ett batteri utav original kvalitet hos oss på Fix My Phone slipper du dessa begränsningar. Våra batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som kommer att göra dig nöjd med din iPhone XS igen!

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!

Artikelnummer ipxs-BT Kategorier ,

Byt Batteri på din iPhone XS själv!

Hos oss på fixmyphone.se kan du köpa ett nytt mobilbatteri till din iPhone XS. Tillsammans med alla verktyg du behöver för att kunna göra bytet själv. Eftersom Apple iPhone XS har en svårslagen prestanda. Men också fylld av funktioner och riktigt bra hårdvara så kräver den ett batteri som kan leverera på topp. Om man utgår ifrån Apples beskrivning av iPhone XS. Så är denna mobilen utrustad med ett batteri vars kvalitet är såpass hög att telefonen håller mer än 2 timmar mer än tidigare modeller. Men det är inte allt, batteriet har en rad viktiga funktioner som maximerar din iPhone XS. Funktionerna tillåter dig att få ut det mesta av din iPhone XS. Genom att spela spel, kolla film på den grymma OLED-skärmen eller surfa runt nätet under långa perioder.

Specifikation

  • Ladda upp till 50% på 30 minuter
  • Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  • Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  • Kapacitet på 2658mAh

När skall batteriet bytas?

Om du känner att batteriet inte håller lika bra som det brukade göra är det troligtvis dags för ett byte. Men du kan också göra en hälsocheck på ditt batteri. Genom att gå in på Inställningar > Batteri > Batterihälsa. Där ser man batteriets maximala kapacitet i förhållande till hur det var när batteriet var nytt. När du bestämt dig för att uppgradera mobilen genom ett batteribyte hjälper vi dig. Vi har allt du behöver för att du skall kunna utföra bytet. Allt från Steg för Steg – guider till verktyg och själva batteriet. Hur enkelt som helst. Känner du dock att du vill överlämna det till experter finns vi här för dig.

Har du flera delar som behöver bytas?

Finnas det andra behov av reparation förutom batteriet på din iPhone? Vi kan hjälpa dig med alla möjliga reparationer. Vare sig du är i behov av ett skärmbyte eller byte av laddningsport. Passa på att köpa dessa delar också. Vill du byta skärmen pga en spricka är det väldigt enkelt. Vi har guider som visar dig steg för steg hur man går tillväga. Köp skärmen direkt hos oss med original kvalitet. Fix My Phone erbjuder dig ett utbud av högkvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone XS. Kom ihåg att hålla mobilen hel och ren med hjälp av våra mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Köp dina tillbehör direkt! Observera också att innan du slutför beställningen behöver du köpa till BATTERITEJP för att fästa batteriet i telefonen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone XS

Det är lättare än man tror att byta batteri på iPhone XS. Våra guider vägleder dig enkelt, följer du stegen så blir det färdigt på ca 15 minuter. Däremot bör du vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. På Fix My Phone erbjuder vi dig båda lösningarna, laga själv eller få din enhet lagad av experter. Vill du laga din mobil på egen hand. Får du mer utrymme i budgeten. Varför inte investera i ett par riktigt bra hörlurar med det du sparat? Vid frågor gällande reparationer av olika slag är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi finns till för dig!