iPhone XR Batteri

349.00kr

BESKRIVNING

Dåligt batteri? Måste du ladda den flera gånger per dag? Då kanske det är dags att byta batteriet på din iPhone XR!

Mobilens batteri har en viss livslängd, som grundas i hur flitigt man använder telefonen. På så sätt avgörs hur länge batteriet skall hålla. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad efter ett år, men i vissa fall två år.

Låt inte batteriet avgöra hållbarheten på din mobil. Köp ett batteri av original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra batterier är kvalitetsäkrade och håller en hög nivå som garanterat gör dig nöjd med din iPhone XR igen!

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för själva bytet och batteritejp!

Artikelnummer ipxr-BT Kategorier ,

Byt Batteri på din iPhone XR själv!

Batteri till iPhone XR kan du hitta hos oss på fixmyphone.se. Batteriet tillsammans med andra nödvändigheter för att kunna laga själv. Eftersom Apple iPhone XR har hög prestanda och fylld av funktioner och riktigt bra hårdvara. Kräver den ett batteri som kan leverera på topp. Apple beskriver iPhone XR som en telefon vars batteri har så pass hög kvalitet att telefonen håller mer än 2 timmar mer än föregående modeller. Men det är inte allt, detta batteri har flera viktiga funktioner som maximerar din iPhone XR. Funktioner som låter dig göra allt du vill. Spela spel, se på film på den grymma OLED-skärmen eller surfa på nätet i långa perioder.

Specifikation

  • Ladda upp till 50% på 30 minuter
  • Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  • Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  • Kapacitet på 2942mAh

När skall batteriet bytas?

Om du känner att batteriet inte håller lika bra som det brukade göra är det troligtvis dags för ett byte. Men du kan också göra en hälsocheck på ditt batteri. Genom att gå in på Inställningar > Batteri > Batterihälsa. Där ser man batteriets maximala kapacitet i förhållande till hur det var när batteriet var nytt. När du bestämt dig för att uppgradera mobilen genom ett batteribyte hjälper vi dig. Vi har allt du behöver för att du skall kunna utföra bytet. Allt från Steg för Steg – guider till verktyg och själva batteriet. Hur enkelt som helst. Känner du dock att du vill överlämna det till experter finns vi här för dig.

I behov av ytterligare byten?

Är det andra reparationsbehov utöver batteriet din mobil har? Kanske har skärmen fått spricka eller laddningsporten som behöver bytas ut? Glöm inte att köpa de delarna också. Tack vare våra guider kan du enkelt byta ut delarna på din iPhone XR. Du hittar allting du behöver i vår webbshop. Vill du tex byta ut skärmen kan du köpa skärmen direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone XR. Vi råder dig även att köpa till mobiltillbehör med skyddande egenskaper till din iPhone XR. Som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Observera också att innan du slutför beställningen behöver du köpa till BATTERITEJP för att fästa batteriet i telefonen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone XR

Byta ut iPhone XR batteriet på egen hand är enkelt. Arbetar du utefter en av våra guider så tar det uppskattningsvis 15 minuter. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. En annan fördel med att utföra reparationen på egen hand är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg för att laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller få mobilen lagad av experter. Väljer du att laga själv och köpa delarna får du mer utrymme i budgeten. Varför inte investera i ett par riktigt bra hörlurar med det du lyckats spara? Undrar du över något annat gällande byte av iPhone XR Batteri eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga.