Rea!

iPhone XS Sensorflex & Samtalshögtalare

199.00kr 179.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Slocknar inte displayen vid samtal? Tänds inte displayen när du tar upp telefonen? Då är det dags att byta ut Sensorflexen på din iPhone XS!

Mobilens Sensorflex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska vid samtal eller de tillfällen när skärmen skall slockna av sig själv. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XS Sensorflex! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipxs-sensor Kategori

Byt Sensorflex på din iPhone XS!

Köp din iPhone XS Sensorflex idag! Du hittar den här hos Fix My Phone. Reparera mobilen själv eller lämna den i någon butiker så hjälper vi dig. Sensorflexen är den del på mobilen som känner av när du lägger den emot örat vid samtal. Detta gör att skärmen slocknar och inga knappar trycks in av misstag. Alltså samma del som känner av och släcker skärmen när den inte används. Råkar du klicka på olika knappar under samtal? Slocknar inte telefonen när du låser den? Denna reservdel är lösningen på dina problemen! Köp iPhone XS Sensorflex idag och slipp problemen!

När vet jag att jag måste byta?

Sensorflex har slutat reagera, dvs mobilen inte släcks när du har mobilen mot örat under samtal och att den inte justerar ljuset själv. Då skall du laga mobilen. Du kan lita på att Fix My Phone har allt du behöver, dessutom till rätt pris! Du köper mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att reparerar telefonen och byta iPhone XS Sensorflex på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din iPhone XS? Är det kanske skärmen som fått en spricka eller har kameranslutat funka? Köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med fått sprickor? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone XS. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XS Sensorflex är kompatibel med

  • Apple iPhone XS

Ett byte av Sensorflex på iPhone XS utför du enkelt på egen hand med hjälp av en guide. Men vi vill råda dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Lagar du din mobil själv sparar du också pengar. Lägg den sparade summan på nya och praktiska mobiltillbehör som förlänger livslängden på din mobil. Vill du istället att en expert skall laga din mobil hjälper vi dig gärna. Besök bara en av våra butiker eller skicka in den med post så lagar vi den åt dig! Vid andra frågor om byte av Sensorflex eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.