iPhone X Kameralins

129.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone X Kameralins - svart Svart 129.00kr

iPhone X Kameralins Svart

spinner
iPhone X Kameralins - silver Silver 129.00kr

iPhone X Kameralins i Silver

spinner

BESKRIVNING

Trasig lins? Spricka i linsen eller är kamerans fokus ur funktion? Då är det dags att byta Kameralins iPhone X!

När kameralinsen gått sönder blir bilderna givetvis dåliga och det är viktigt att byta ut den snarast. Köp en ny kameralins innan hela kameran går sönder som du kan byta ut den gamla med. Du löser alla dessa problem genom ett byte av iPhone X Kameralins! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ipx-kl Kategori

Byt ut Kameralinsen på din iPhone X!

Köp din iPhone X Kameralins hos oss. Köp allting som behövs för att laga själv. Kameran är en av de viktigaste funktionerna i din mobil. Vi tar foton på allt möjligt för att dokumentera vår vardag och för att föreviga vissa stunder. Se till att ha dessa minnen sparade med bilder av hög kvalitet. Suddiga bilder? Spricka i kameralinsen? Köp iPhone X kameralins och slipp problemen samtidigt som din iPhone X Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton!

När ska du byta kameralinsen och inte hela kameran?

Har du fått en spricka i kameralinsen efter du tappat mobilen. Det kan också vara så att man tappat mobilen så kameralinsen blivit skadad på annat sätt. Det är alltid bra att byta linsen även om kameran fungerar om det finns skador, detta för att förebygga att hela kameran går sönder. Eftersom vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Vill du kan du även lämna in den till oss så lagar vi den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Finns det andra delar på din iPhone X som behöver reparation? Möjligtvis ett byte av laddningsporten eller batteriet? Köp dessa reservdelar också samtidigt så problemet är ur världen. När batteriet blivit såpass dåligt att du behöver ladda mobilen ofta är det enkelt byta den. Med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone X direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi produkter av hög kvalité för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone X. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone X Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Byt Kameralinsen på iPhone X. Det är mycket enklare än vad man tror. Vår guide hjälper dig enkelt och smidigt reparera din iPhone X. Kom ihåg att det är viktigt att vara försiktig och inte stressa, om du inte är erfaren i reparationer. Främsta fördelen med att göra det själv är att det är kostnadseffektivt. Därför att du köper in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom Fix My Phone erbjuder dig båda alternativen blir din mobil fixad oavsett vilken lösning du föredrar. När du lagar själv blir det skillnad i pris jämfört med om en reparatör gör det. Tack vare pengarna du sparar har du möjligheten att investera i andra tillbehör! Vid frågor om byte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se