iPhone X Simkortshållare

99.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone X Simkortshållare - silver Silver 99.00kr

Simkortshållare för iPhone X Silver

spinner
iPhone X Simkortshållare - svart Svart 99.00kr

Simkortshållare för iPhone X Svart/Space Gray

spinner

BESKRIVNING

Simkortsluckan böjd? Passar det inte riktigt i mobilen? Tappat bort den?

Det kan betyda att du behöver byta ut den! Som tur är erbjuder vi på Fix My Phone en helt ny till väldigt lågt pris. Inget krångel eller trams, bara snabb leverans. Beställ din del redan idag och få den skickad redan samma dag eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr. Gör dig själv och mobilen en tjänst och beställ Simkortshållare iPhone X från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer ipx-skh Kategori

Apple iPhone X Simkortshållare

Har du olyckligt tappat bort din simkortshållare för mobilen? Inga problem. Eftersom på Fix My Phone erbjuder vi en ny till väldigt lågt pris. Vi alla har tappat bort den någon gång och inte är det någon skam i det. Beställ en ny här på webben och få den levererad inom ett par dagar. Skickas redan inom 24h, oftast samma dag när ordern genomförs innan 15.00.

Trasig lucka? Skadad när du tappat mobilen?

Du behöver inte vara orolig när din simkortshållare för iPhone X har blivit skadad. En snabb leverans bort så har du en ny, fullt fungerande och anpassad för just din mobil. Köp iPhone X Simkortshållare redan idag hos oss på Fix My Phone. Byt ut den skadade hållaren mot en ny och hel.

Övriga delar eller mobiltillbehör i behov?

Köp allt du behöver för din mobil direkt hos oss. Vi erbjuder allt ifrån reparationer, reservdelar, mobiltillbehör och mer på ett och samma ställe. Eftersom du skall slippa åka omkring eller handla från olika platser. Vi förespråkar enkelhet och kvalitet. Snabbt men rätt så att säga. Välkommen till Fix My Phone, din partner och butik för allt som rör mobilen inom reparation, mobildelar & mobiltillbehör.