iPhone 5 Powerknapp & Volymflex

45.00kr

BESKRIVNING

Har knappen låst sig? Blixten slutat fungera? Då är det dags för dig att byta
ut powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone 5!

Mobilens powerknapp kan krångla och göra det svårt för dig. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av
telefonen med hjälp av knappen. Även blixten kan sluta att fungera när du fotar med kameran
& mikrofonen kan spraka vid samtal. Ett byte av iPhone 5 Powerknapp är lösningen på
dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip5-Volym Kategorier ,

Byt Powerknapp & Volymflex på din iPhone 5 själv!

Powerknapp & Volymflex till din iPhone 5 kan du köpa hos oss. Ihop med allt du behöver för att lagasjälv. Powerknapp är den delen som sitter på sidan av telefonen som du låser/låser upp ochstänger av telefonen med. Utöver detta så styr även denna del blixten i kameran samtförbättrar samtalskvaliteten genom mikrofonen. Denna del löser dina problem ifallblixten inte funkar eller om det kanske låter konstigt när du pratar. Köp iPhone 5Powerknapp & Volymflex idag och slipp problem med mikrofon/blixt/trasig knapp!

När borde man byta ut knappen?

När du upplever att din Powerknapp/Volymflex krånglar, blixten inte fungerar i kameran eller närmikrofonen inte låter som den skall, så borde du byta ut delen. Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det dubehöver! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan duanvända för att laga telefonen och byta iPhone 5 Powerknapp på egen hand med hjälp av våra guider på hemsidan.

Flera delar som behöver bytas?

Flera delar som har gått sönder och du vill byta ut? Till exempel byta skärmeneller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Är batteriet dåligt och dubehöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av  guider  och köpa batteriet till iPhone 5direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter föralla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 5. Vi rekommenderarockså att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5 som skärmskydd, mobilskaleller fodral.

Denna iPhone 5 Powerknapp & VolymFlex är kompatibel med

Apple iPhone 5Byta Powerknapp på din iPhone 5  är inte det minsta svår. Följ bara vår guide. Se till att du har gott om tid och inte behöver stressa. Villdu göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand.Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder bådaalternativen, kan du laga själv eller få mobilen lagad av våra experter. Du har alltid tremånaders funktionsgaranti. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera det du sparari ett skal som skyddar knappen? Vid andra frågor om byte av Powerknapp eller någon annanprodukt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.