iPhone 5 Skärm Kvalitet B - Svart

299.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? Då är det dags att byta iPhone 5
Skärm Kvalitet B – Svart med tillhörande glas på din iPhone 5!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du
antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och
göra din iPhone 5 som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 5 Skärm Kvalitet B – Svart! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip5-db-s Kategori

Byt Skärm & Glas på din iPhone 5 själv!

Detta är vår tredje skärmkvalitet byggd på tredjepart tillverkad LCD, glas & touch.

iPhone 5 Skärm Kvalitet B – Svart använder du för att laga din mobil på egen hand med hjälp avvåra reservdelar och verktyg så som skruvmejslar.Våra skärmar kommer kompletta och monterade för en så enkel installation som möjligt.Med denna display får du det grundläggande behoven täckta, en fungerande skärm och touch. Dumärker skillnad jämfört med andra kvaliteter på exempelvis färgerna, känsligheten ochljusstyrkan. Denna reservdel är perfekt för dig som har telefonen som en back up eller till deminsta i familjen! Våra skärmar är alltid kvalitets testade innan de skickas ut, allt för att duskall bli nöjd!

Skärmbyte medan det fortfarande går att rädda!

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappatkvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det du behöverär det kommer till reservdelar & mobildelar! Hos Fix My Phone så kan du själv välja om du vill köpa delarnasjälv och reparera telefonen, eller så lämnar du in den till oss som är experter på reparation för hjälp med reparationen.Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta exempelvis batteriet på egen hand.Vi har flera guider du kan ta hjälp ifrån för att se hur expter lagar telefoner.

Flera delar som behöver bytas?

Om du behöver flera reservdelar? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra attpassa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är detenkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 5 direkt hos oss medoriginal kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationersom du behöver göra på iPhone 5. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 5 somskärmskydd, mobilskal eller fodral.Du kan även ta tillfället i akt att köpa nya hörlurar, vi tycker starkt om  Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!Denna iPhone 5 skärm Kvalitet B – Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 5

Byta skärmen & LCD på din iPhone 5  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går detfort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar ochverktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att lagasjälv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.