iPhone 5 Batteri

95.00kr

BESKRIVNING

Dåligt batteri? Behöver ladda flera gånger per dag? Då kanske det är dags att byta batteri på
din iPhone 5!

Mobilens batteri har en viss livslängd, beroende på hur flitigt man använder telefonen så
avgör det också hur länge det håller. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad efter
ett år, men i vissa fall två år.

Inga problem säger vi, köp ett batteri utav original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra
batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som garanterat gör dig nöjd med din
iPhone 5 igen!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!

Byt Batteri på din iPhone 5 själv!

iPhone 5 Batteri kan du köpa hos oss på fixmyphone.se tillsammans med allt du behöver föratt reparera mobilen själv. Eftersom Apple iPhone 5 är en telefon med hög prestanda. Men också fylld avfunktioner och riktigt bra hårdvara så kräver den ett batteri som kan leverera på topp. Om manutgår ifrån det företaget säger om iPhone 5, så erhåller denna telefon ett batteri med så passhög kvalitet att telefonen håller mer än 2 timmar mer än sina föregångare. Men det är inte allt,detta batteri har flera viktiga funktioner som maximerar din iPhone 5. Dessa låter dig göraallt du vill, spela spel, titta på film på den grymma OLED-skärmen eller surfa på nätet i långaperioder.

Specifikation

  • Ladda upp till 50% på 30 minuter
  • Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  • Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  • Kapacitet på 2700mAh

När är det dags att byta?

är mobilen dör fortare eller inte bara laddas lika fort så kan du komma till vår webbshop, vi har det du behöverför att byta på en gång, snabbt och smidigt! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss.Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta batteriet på egen hand. Ifalldu inte är van att reparera telefonen så har vi guider på vår hemsida hur man kan göra, steg för steg.

Fler delar som är trasiga och behöver bytas ut?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta skärmen ellerladdningsporten är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen gått söndervid en olycka kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa skärmen direkt hososs med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 5.Vi rekommenderar alltid att du fortsätter skydda din telefonoch förlänger livet på din iPhone, ta en titt på de mobiltillbehör som skyddar din telefon!Observera också att innan du slutför beställningen behöver du köpa till BATTERITEJP för attfästa batteriet i telefonen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 5

Med våra guider så är det inte svårt att byta batteri på din iPhone 5, är man van att reparera så tar det inte mer än 10 minuter.Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inteär erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpamobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Väljer du att laga självoch köpa delarna får du mer utrymme i budgeten. Varför inte investera i ett par riktigt brahörlurar med det du sparar? Behöver du fråga något annat om byte av iPhone 5 Batteri ellerågon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands.