iPhone 7 Batteri

299.00kr

BESKRIVNING

Dåligt iPhone 7 batteri? Laddas mobilen ur allt snabbare? Då är det troligen dags att byta batteriet på din iPhone 7! Ett mobilbatteri har begränsade livslängd baseras på hur flitigt du använder mobilen och hur du laddar upp batteriet. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad efter ett år

Artikelnummer ip7-BT Kategorier ,

Byt Batteri på din iPhone 7 själv!

iPhone 7 Batteri kan du beställa här ihop med allt du behöver för att kunna laga mobilen själv. Eftersom Apple iPhone 7 är en mobil med hög prestanda. Men också fylld av funktioner och riktigt bra hårdvara så kräver den ett batteri som kan leverera på topp. Om man utgår ifrån beskrivningen som Apple har om iPhone 7. Så har denna mobilen ett batteri med så pass hög kvalitet att telefonen håller mer än 2 timmar mer än sina föregångare. Men det är inte allt, detta batteri har flera viktiga funktioner som maximerar din iPhone 7. Dessa låter dig göra allt du vill, spela spel, titta på film på den grymma OLED-skärmen eller surfa på nätet i långa perioder.

Specifikation

  • Ladda upp till 50% på 30 minuter
  • Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  • Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  • Kapacitet på 3969mAh

Hur vet man att det är dags och byta batteriet?

är du känner att din mobil behöver laddas allt oftare. Då kan du vara säker på att vi har det du behöver för ett batteribyte till iPhone 7. Du kan Beställa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta batteriet på egen hand.

Är du i behov av ytterligare reparationer?

Behöver du byta skärmen eller laddningsporten är det bra att passa på och beställa dessa delar också. Kom ihåg att det viktigt att skydda din iPhone 7. Beställ  mobiltillbehör som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Observera också att innan du slutför beställningen behöver du Beställa till BATTERITEJP för att fästa batteriet i telefonen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 7

Ett byte av batteriet på en iPhone 7 sker väldigt enkelt. Våra guider hjälper dig, genom dessa så kan det gå så fort som på 15 minuter. Men vi råder dig att vara aktsam och ta dig den tid som behövs. Om du inte är erfaren i reparationer. Att göra det själv är billigare eftersom du Beställer mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder dig båda alternativen. Laga själv eller lagad av experter. Väljer du att laga själv och Beställa delarna öppnar du upp mer utrymme i budgeten. Investera då i ett par riktigt bra hörlurar med det du sparar! Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!