Google Pixel 3 XL Skärm

1,169.00kr

BESKRIVNING

Det är dags att byta Google Pixel 3 XL skärmen när den har blivit sprucken, döda pixlar eller touch som inte längre fungerar.

Google Pixel 3 XL Skärm

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GP3XL-S Kategori

Byt Google Pixel 3 XL Skärm helt själv! Reparera innan det är försent!

Ingen borde gå runt med en sprucken Google Pixel 3 XL skärm. En trasig skärm kan vara orsaken till många saker,  har touchen lagt av eller döda pixlar osv. Då är det bra tillfället att byta ut displayen. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Vänta helst inte för länge med reparationen, skadorna kommer att bli värre och större! Du kan tänka dig att skärmen och baksidan är som mobilens skydd, har den redan blivit skadad så är det enklare för skadan att sprida sig. Tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Google Pixel 3 XL Skärm beställer du enklast direkt på webben här Fix My Phone. Vi är stolta med att våra produkter är alltid av högsta kvalitet.

Med hjälp av en bra guide och en lugn hand så kan alla reparera en Google Pixel.

Flera delar som är trasiga och behöver att bytas ut? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på och köpa dessa reservdelar tillsammans. Är batteriet så dåligt att du behöver ladda den ofta, så är det ett bra tecken att byta. Vi har alla delar som kan tänkas att behövas som batterier, baksidor men även fram och bakkamera. Du kan även komma in till oss. För att du ska känna dig trygg så utför vi alltid funktionstester innan och efter vi har lagat din telefon, så både vi och du kan vara säkra att det inte finns några gömda fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Kom bara ihåg att du behöver verktyg för att reparera, dem hittar du på vår webbshop!

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.