Google Pixel 3 XL Laddkontakt

219.00kr

BESKRIVNING

Ett byte av laddkontakten fixar till problem så som laddning och synkning med data via sladd.

Google Pixel 3 XL Laddkontakt

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GP3XL-LK Kategorier ,

Beställ Google Pixel 3 XL Laddkontakt och byt ut själv.

Ett byte av Google Pixel 3 XL laddkontakt är lösningen ifall du har problem med laddning och synkning med data via sladd. Det är faktiskt inte så underligt att laddkontaken kan strula om man tänker efter hur ofta man använder porten. Det är väldigt enkelt för damm och smuts att komma in i laddkontakten. Testa att ta bort smutsen först innan du beställer denna del, det sparar dig tid och pengar.

Beställ denna del innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi den samma dag, annars nästkommande vardag.

Kan det finnas fler fel som du behöver åtgärda?

När en telefon får en skada så är det flera mobildelar som kan behövas att lagas. Eller vill man så kan man ge ett nytt liv till sin mobil i form av ett batteri. Batterier går alltid åt, oavsett hur bra man är med mobiler så blir batteriet sämre med tiden, man brukar säga att ett batteri kan hålla topp prestanda i ca 1-2 år, sen går det nedför. Ifall du nu skulle behöva flera delar än din Google Pixel 3 XL Laddkontakt så behöver du inte oroa dig, Fix My Phone finns alltid här hos dig.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.