Google Pixel 3 XL Baksida Svart

699.00kr

BESKRIVNING

Trött på din trasiga baksida? Eller så vill du kanske bara byta färg på baksidan? Beställ då en ny baksida hos oss!

Google Pixel 3 XL Baksida Svart

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GP3XL-bb Kategorier ,

Köp Google Pixel 3 XL Baksida Svart och byt själv hemma i lugn och ro.

Baksidor utsätts för mycket slitage när den inte har något skydd, fall och skador, händer det din telefon så köp en ny Google Pixel 3 XL Baksida Svart. Att en baksida blir sprucken är enkelt hänt, du kanske la ner telefonen bland vassa föremål eller nycklar? Som tur är så är baksidor billiga att byta ut samt inte så komplicerade så länge man har rätt verktyg, nästan som lego faktiskt! Google Pixel 3 XL baksida Svart kan ge ett helt nytt liv och utseende till din mobila enhet, få tillbaka samma känsla som när den var nyköpt.
Beställ varan innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande dag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Ta tillfället i akt och köp med dig fler delar.

Blir baksidan krossad till din Google Pixel 3 XL så kan det oftast betyda att även skärmen är trasig, passa då på och köp med en ny skärm. Google Pixel 3 XL batteriet har börjat bli långsamt och gammalt? Det är inga svårigheter att byta ut den. Vi brukar säga att om man kan byta ut en del så kan man byta ut alla. Men en stadig hand och bra guider så är det som att bygga lego. Reparerar man själv så sparar man väldigt mycket pengar, varför inte använda dessa för att köpa till displayskydd, fodral och liknande för att skydda telefonen?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.