Google Pixel 3/3 XL/3a/3a XL Kamera

449.00kr

BESKRIVNING

Genom att byta din bakkamera så kan du ordna problem som suddiga bilder, dåligt fokus eller om skärmen blir mörk när du använder kameran.

Google Pixel 3 kamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Köp Google Pixel 3/3 XL/3a/3a XL Kamera och byt ut den själv hemma i lugn och ro!

Har du märkt att bilderna på din Google Pixel 3 kamera har blivit sämre med tiden? Har den kanske nyligen fått en skada? Strular fokuset när du använder kameran? Idag är det sociala medier som styr vardagen, båda som företag och privatpersoner så är sociala medier en vardagssyssla och en väldig stor redskap. En stark del av sociala medier är så klart kameran, bilder säger mer än tusen ord. Få ut det mesta utav mobilen genom att reparera din Google Pixel 3 Kamera. Som tur är så är Pixel kameran en billig och enkel del att byta ut, så vänta helst inte, beställ din Pixel 3 Kamera idag!

Beställer du din vara innan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Finns det fler delar som kan behövas?

Är din Google Pixel 3 enhet så pass trasig att du behöver reparera övriga pixel delar? Som tur är så har vi de delar till dig i vårt lager. Köp med ett nytt batteri som backup ifall ditt dör snabbt! Prasslar ljudet i högtalaren eller samtalshögtalaren, en enkel reparation fixar till problemet! Beställ dessa delar samtidigt med din Google Pixel 3 kamera, och som resultat av detta så betalar du endast för en frakten. Men genom att reparera själv så sparar man även väldigt mycket pengar. Vårt tips är att använda de pengar du sparar och köpa med ett displayskydd eller fodral till din telefon, på så sätt skyddar du din mobila enhet. Låt inte din mobil gå sönder igen, ta väl hand om den, det förtjänar den.
Är du ute efter schyssta och trådlösa lurar så rekommenderar vi Soundpods!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. Men på senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.