Apple Watch

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Köp Apple Watch Reservdelar

Välj bland ett urval av smarta Apple Watch Reservdelar.

Om du söker efter de senaste Reservdelaren till Apple Watch så har du kommit mycket rätt. Vi har ett rikt sortiment av fina och funktionella Apple Watch Reservdelar och du behöver bara välja den modell du har och surfa runt efter lite fina prylar som passar din smak. Välj bland marknadens bredaste utbud av Reservdelar till Apple Watch. Lösningen för en bättre Apple Watch-upplevelse är genom att skaffa dig snygga och riktigt bra Reservdelar Apple Watch. Snygga och praktiska mobilReservdelar kan man aldrig få för mycket av! I denna kategori med dess underkategori har vi samlat alla marknadens bästa, smarta och snyggaste Apple Watch Reservdelar för alla Apples telefonmodeller. Allt under ett och samma tak – till de bästa priserna dessutom!

Smarta Apple Watch Reservdelar som förhöjer funktionaliteten
Apple Watch skal, Apple Watch fodral, kablar, sportarmband, hörlurar och andra Reservdelar Apple Watch! Varesig du är ute efter ett praktiskt mobilfodral, laddningskablar, laddare, portabla batterier som Powerbank, schyssta Apple Watch hörlurar eller något annat mobilReservdelar så hittar du det här.

Skal och fodral till Apple Watch

Det är viktigt att skydda Apple Watch från skador med skal eller ett fodral. Om du inte använder ett skal på din Apple Watch så ökar risken för skador betydligt mycket. Då en reparation av en skadad Apple Watch kan kosta mycket så är ett skal eller fodral en väldigt billig försäkring. Förutom skyddande effekten är de ofta väldigt snygga och innehåller vanligen fler funktioner som t.ex kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet. Här hittar du alla möjliga skal och fodral för olika tillfällen. I sortimentet hittar du hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, plånboksfodral, läderfodral, sportarmband, silikonskal och mycket mer till Apple Watch från välkända märken.

Laddare till Apple Watch

Apple Watch laddas via en Lightning-kontakt, Apples egna anslutning till deras mobila enheter. Du kan hitta mängder med olika laddare till din Apple Watch som är anpassade till olika tillfällen. En billaddare är perfekt för dig som t.ex pendlar eller navigerar. En USB-laddare är bra för dig som vill ladda Apple Watch via datorn under tiden du arbetar. En väggladdare är perfekt anpassad i hemmet. Med hjälp av Qi-teknik (som är inbyggt i Apple Watch 8 och senare modeller) så kan du ladda upp din smartphone utan några kablar. Bara lägg din Apple Watch 8 Plus på laddstationen för att börja ladda upp telefonens batteri.

Powerbank till Apple Watch

Hitta extrabatteri eller Powerbank till din Apple Watch. Hitta batterier med olika styrkor, färger, utformningar och mått. Många av extra-batterierna kan även ladda iPads. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere timmar) och ger en indikation för hur länge bateriet kommer att räcka eller hur många gånger det går att ladda mobilen. Ju högre mAh ett batteri har desto längre laddning kan batteriet ge. Låt säga om ett extrabatteri har ca 10 000 mAh, så räcker det upp till 3 laddningar av batteriet i telefonen vars interna batteri har knappt ca 3000 mAh. Hos oss finner du även powerbanks eller nödladdare som laddas med hjälp av solceller så att du i princip alltid kan ladda din telefon utan strömkälla.

Högtalare till Apple Watch

Letar du efter en högtalare som passar ihop med Apple Watch telefoner. Här hittar du massor av Apple Watch högtalare såsom bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare och klockradior för alla smaker. En bärbar bluetooth-högtalare till Apple Watch gör att du slipper använda en sladd mellan högtalaren och telefonen och låter dig därmed lyssna på musik eller se på film vart du vill. Nedan finner du flertalet olika alternativ som du kan välja mellan.

Apple Watch Barn Reservdelar

När barn skall hantera en Apple Watch kan det vara bra att ha Apple Watch Reservdelar som är anpassade för just barn. Olyckan är lätt framme brukar man säga, speciellt när ett barn att tappa din Apple Watch i golvet eller råkar spilla ut någon vätska på den eller liknande. Här finner du skal och fodral för Apple Watch anpassade för barn. Köpa gärna ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Nedan finner du barnanpassade Reservdelar både i funktionalitet och utseende.

Apple Watch adapter

Bättre upplevelse med en Apple Watch adapter! Med en Apple Watch så är det tyvärr svårt att ladda mobilen och lyssna på musik samtidigt. med hjälp av en Apple Watch adapter får du ut mer av din mobil och kan ladda den samtidigt som du lyssnar på musik. Hitta en bra adapter och kolla in vårt sortiment online. Välj bland marknadens bästa adaptrar för din mobil – till de bästa priserna! Rätt lurar med Apple Watch adapter! Anledningar är många till att skaffa en riktigt bra adapter till Apple Watch. Till exempel vill du kanske använda dig utav 3,5 mm hörlurar så måste du skaffa en Lightning till 3,5 mm audio AUX kabel för din Apple Watch.