Apple Watch S5/SE 44mm Batteri

249.00kr

Slut i lager

Beskrivning

Enkelt byte av Apple Watch batteri!

Låt inte din livsglädje bli försämrat, slipp oro om batteritiden!

Något som kan vara väldigt frustrerande är batteritiden, man stressar att hitta nästa tillfälle för att ladda sin klocka. Slippa oroa dig över detta geom att köpa ett nytt Apple Watch S5/SE 44mm Batteri hos Fix My Phone och upplev känslan som när Apple Watch var helt ny! Köp batteriet hos Fix My Phone e-handel eller i en av våra många fysiska butiker runt om Sverige. Skulle du inte ha de verktyg och tillbehör som behövs så kan du känna dig trygg i att vi har dom i vår e-handel. Ett batteri kan oftast hålla sig i nyskick i ca 1 år, efter första året kan det snabbt gå nerför, oavsett hur duktig och försiktig man är med laddningen. Låt inte din vardagskvalitet sänkas på grund av ett dåligt batteri du alltid måste ladda efter lite användning.

Köp en av oss idag och ge ett nytt liv till din Apple Watch!

Byt ut skärmen samtidigt!

Ifall även skärmen är trasig så kan du köpa denna hos oss för att byta ut samtidigt. Vi har skärmen i vår webbutik för enkel beställning. Skärmen är ansiktet utåt för din smart klocka, reparera den så den blir ny och fin. Hos oss erbjuder vi varor av hög kvalitet för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din Apple Watch S5/SE 44mm Batteri, vi vill att din smart watch ska hålla samma kvalitet som när du köpte den. Du kan även passa på och köpa tillbehör till din telefon, vi har skal och displayskydd till nästan alla modeller!

Denna Apple Watch S5/SE 44mm Batteri batteri är kompatibel med

  • Apple Watch S5/SE 44mm Batteri

Är du förberedd så är det inget jobbigt pussel att byta ut reservdelar. Det är viktigt att ha gott om tid på sig. Det är på ett sätt samma princip som avancerat lego, lägga rätt del på rätt plats! Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.
Lagar du själv blir det billigare. Med pengarna du sparar genom att reparera själv så rekommenderar vi att du köper nytt tillbehör, vi vill inte heller att din mobil ska gå sönder igen. Skulle du även ha andra frågor gällande byte av Powerknapp eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.