Apple Watch Serie 7 Skärm 41MM

2,499.00kr

Slut i lager

Beskrivning

Reparera din Apple Watch Serie 7 Skärm 41MM helt på egen hand!

Det är inte endast proffs som kan reparera ska du veta!

Att reparera skärmen på en Apple Watch är inte så svårt som man kanske kan tro i och med att den är så liten. Med rätt verktyg, guide och stilla händer så kan vem som helst reparera en Apple Watch Serie 7. Har din Apple Watch skärm en spricka så behöver du denna del. Oavsett om LCD:n, touchen eller glaset är sönder så kommer en installation utav en ny skärm att fixa problemen man upplever.

Lägg en beställning innan 14:00 så skickar vi er order ut samma eller nästkommande vardag!

Är även ditt battarei i behov av att bytas ut?

Vårt tips är att reparera omgående, man vet inte när skadan blir värre och till slut tar kol på klockan. Ifall en enhet har fått en skada så är det vanligt att det tillkommer fler, hur mår batteriet? Du kan enkelt och smidigt köpa med det batteri du behöver i samma beställning. På detta sätt slipper du dubbelfrakt, billigare, smidigt och bättre för miljön!

Beställ din Apple Watch Serie 7 Skärm 41MM idag!

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Google Pixel, Asus med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.