Samsung Galaxy S9 Skärm Lila

2,495.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy S9 skärm gått sönder? Touchen som inte funkar eller döda pixlar?

Vill du få din skärm lagad snabbt och smidigt så kan du lita på att vi fixar det åt dig. Med lång och bred erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vår bransch. Behöver du laga din mobil så är vi det självklara valet! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS9-S-L Kategori

Laga din Samsung Galaxy S9 skärm Lila hos Sveriges största reparationskedja!

Om din “Samsung galaxy S9 skärm Lila” har åkt i golvet och blivit skadad så är det bara att andas lugnt, vi finns här. Du kan förhindra din skärm att få fler sprickor genom att byta ut skärmen i god tid. När en telefon har fått en spricka så blir det mycket enklare för den att få flera, tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig till den går sönder helt. Samsung Galaxy S9 Skärm Lila beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Vi är stolta med att alltid ha högsta kvalitet!

Du kan känna dig trygg att du kan laga din telefon!

Ibland behövs det fler reparationer än bara skärmen och då är det inga problem när när vi hjälper dig. Som kamera, baksidor, laddkontakt men även kameran där fram och bak, alla möjliga delar helt enkelt. Känner du dig inte säker att byta själv så är du även välkommen in till en av våra butiker, så hjälper våra experter dig. Vi ser till att alltid göra funktionstester på din telefon innan och efter vi lagar, eftersom alla skador kanske inte syns. Detta gör att vi kan upptäcka andra osynliga skador. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt för att du ska få en telefon så likt en ny. Oavsett vilket problem du än har med din enhet så kan du lita på att vi löser dem!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.