Samsung Galaxy S9 Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy baksida blivit sprucken? Vill du undvika att skadan blir värre?

Samsung Galaxy S9 Baksida i färgen Svart

Bra priser och snabb leverans!

Tack vare våra många års erfarenhet inom reparation och kunskap inom delar, så kan vi utföra reparationer åt dig väldigt snabbt och väldigt noggrant. Kom till oss ifall du behöver reparera! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS9-Bak-S Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy S9 Baksida själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

När vi ser en sprucken telefon så blir vi faktiskt ledsna, ingen blir glad när ens telefon får sprickor, därför vill vi hjälpa dig! Vi har de delar och kunskaper som krävs för att du ska får en helt ny telefon i känsla, ingen kommer märka att du har reparerat den. Samsung Galaxy S9 Baksida Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet!

Vill du testa på och reparera själv så hjälper vi dig på vägen.

Vill du passa på och byta ut fler delar? Så som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. För att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt vara för att vi ska kunna garantera nöjda kunder så gör vi alltid funktionstester innan och efter reparationen. Vi har reservdelar och guider för att hjälpa dig installera den nya delen så enkelt som möjligt. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad vill du? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.