Samsung Galaxy S9 Batteri

225.00kr

BESKRIVNING

Har ditt batteri blivit för slitet? Lagt av helt?

Batterier behöver lägga av helt för att man ska byta batteri, så fort du märker stor skillnad så kan du byta.

På Fix My Phone går reparationer fort som blixten. Fort men noggrann! Med lång erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara experterna inom vår branch när det kommer till reparation och delar. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS9-bat Kategorier ,

Märkt att ditt batteri har sänkts i kvaliteten? Byt ut din Samsung Galaxy S9 batteri själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Är ditt batteri inte lika skarpt som den var som förr? Att du kanske börjar få panik när den redan närmar sig 40% för du måste ladda den? Batterier är som människor, de blir också äldre och långsamma. Då måste batteriet bytas! Samsung Galaxy S9 Batteri köper du enklast direkt på webben här hos oss. Gå inte runt och vara rädd, ta bort dina bekymmer. Hos Fix My Phone är det alltid högsta kvalitet!

Känner du dig manad att reparera själv eller vill du lämna det till våra experter?

Vi erbjuder mycket mer än bara ett byte av batterier, vi utför reparationer på nästan alla telefoner och har reservdelar till nästan allt. Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid tester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns, samt testar efter reparationen. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för att du ska känna dig trygg men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar och guider så är det jättesmidigt och enkelt för dig att laga en telefon på egen hand. Som bonus så är det även billigare att reparera själv! Du kan passa på och köpa något tillbehör som behöver med pengarna du sparar.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.