Samsung Galaxy S7 Edge Frontkamera

129.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy frontkamera blivit trasig? Får du suddiga bilder?

Samsung Galaxy S7 Edge Frontkamera

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS7E-FK Kategori

Laga din Samsung Galaxy S7 Edge själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Samsung Galaxy S7 Edge frontkameran är som alla andra delar, väldigt känsliga, har man otur så kan den gå sönder genom att tappa den eller att man spiller något på den. Ett byte av samsung Galaxy S7 Edge Frontkamera gör att du kan ta vackra bilder igen. Samsung Galaxy S7 Edge Frontkamera köper du Smidigast direkt på webben här hos oss. Fix My Phone är stolta att alltid erbjuda högsta kvalitet!

Vi reparerar de flesta felen som kan uppstå på mobiler & har delar till dig som vill laga själv!

Skulle du ha andra fel än frontkameran så kan vi även hjälpa till med detta. Vi har ett brett sortiment av reservdelar och stor erfarenhet inom reparation. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera bak och laddkontakt. Du kan vara säker att vi alltid utför funktionstester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar reparerar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.