Samsung Galaxy S7 Edge Kamera

499.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy kamera blivit trasig? Blir bilderna suddiga eller så blir kameran helt svart?

Samsung Galaxy S7  Edge Kamera

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer sgs7e-Cam Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy S7 Edge kamera själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Om din Samsung Galaxy S7 Edge Kamera har gått sönder när den har fallit i backen eller kanske bara av ren slitage så är det dags att byta ut den. Ett byte av kameran är inte så svårt att byta ut.Ett byte av samsung Galaxy A71 Kamera gör att du inte kommer få suddiga bilder igen, byt ut kameran och kunna ta klara bilder igen. Samsung Galaxy S7 Edge Kamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Bara högsta kvalitet!

Vi har alla delar du kan tänkas behövas.

Vi har alla delar du behöver för att få ordning på din telefon, så som laddport, batterier, skärm men också framkameran. Har vi inte det så är det bara att kontakta oss. Vi utför alltid funktionstester på enheten innan vi lagar eftersom det inte är alla skador som syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig det bästa resultatet som möjligt. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad vill du helst göra? Fixa den själv med hjälp av våra guider eller ge den till våra experter?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.