Samsung S7 Edge Laddkontakt

149.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy laddkontakt gått sönder? Vi hjälper dig!

Samsung Galaxy S7 Laddkontakt

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!, med flera års erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vårt område när det kommer till reparationer. Behöver du reparera din mobil så är det till oss du skall gå till! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS7E-LK Kategori

Byt ut din Samsung S7 Edge Laddkontakt själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Finner du att Samsung S7 Edge Laddkontakten har skadats när den har blivit tappad den eller utav slitage ska du byta laddkontakten. Ett byte av samsung Galaxy S7 Edge laddkontakt gör att du alltid enkelt kan koppla in sladd och ladda/Överföra data via sladd. Samsung Galaxy S7 Edge Laddkontakt köper du smidigast direkt på webben här hos oss. Bara högsta kvalitet!

Vi reparerar de flesta felen som kan uppstå på mobiler & har delar till dig som vill laga själv!

Vi erbjuder så mycket annat än bara reparation för din Samsung Galaxy S7 Edge. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera både fram och bak. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med videostöd så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Vad föredrar du? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.