Samsung Galaxy S6/S6 Edge Frontkamera

139.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy frontkamera gått sönder? Får oklara bilder? Ingen Fokus?

Samsung Galaxy S6/S6 Edge Frontkamera

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!, varför inte passa på under lunchen? Anledningen varför vi är ledande inom mobilreparation är för vi  är snabba och ger goda resultat. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot att få ordning på din mobil!

Artikelnummer SGS6-FK Kategorier ,

Byt ut din Samsung Galaxy S6/S6 Edge frontkamera själv!

Råkar man tappa mobilen så kan Samsung Galaxy S6/S6 Edge frontkameran gå sönder, det behövs inte mycket. Ett byte av samsung Galaxy S6/S6 Edge Frontkamera gör att du kan ta vackra och klara bilder igen, du ska vara stolt över dina bilder! Samsung Galaxy S6/S6 Edge Frontkamera köper du smidigast på webben här hos oss. Alltid högsta kvalitet!

Vi reparerar de flesta felen som kan uppstå på mobiler & har delar till dig som vill laga själv!

Skulle du vilja byta ut övriga delar till din Samsung? Vi har ett stort sortiment av reservdelar och stor erfarenhet inom reparation. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera bak och laddkontakt. Du kan vara säker att vi alltid utför funktionstester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar reparerar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.